Onbeperkt gratis wifi op Dubai Airport1 min leestijd

gratis wifi op Dubai Airport

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Goed nieuws voor reizigers die vliegen via Dubai! Sinds afgelopen weekend hebben passagiers onbeperkt gratis wifi op Dubai Airport (DXB) en Dubai World Central (DWC). Dit is ingevoerd na een succesvolle trial eerder dit jaar in de nieuwe Concourse D. Met het nieuwe, versimpelde systeem kunnen gebruikers met één klik online gaan. Ook zal de inlogpagina verbeterde informatie tonen, afhankelijk van de terminal waar de passagier inlogt. De snelheden ‘zullen een nieuwe benchmark neerzetten onder luchthavens wereldwijd’, aldus de aankondiging. Om de hoge(re) snelheden en betrouwbaarheid te garanderen installeert Dubai Airports ruim 6000 wifi routers.

gratis wifi op Dubai Airport
Het gloednieuwe Concourse D

Michael Ibbitson, Executive Vice President of Business Technology, erkent dat reizigers tegenwoordig verwachten online te kunnen gaan voor en na een lange reis. Om de 83 miljoen passagiers die per jaar gebruik maken van DXB en DWC te bedienen investeren de luchthavens flink in de infrastructuur.

Vlieg je vanuit Dubai, vergeet dan ook niet de nieuwe lounges van Qatar Airways en Skyteam, met uiteraard ook gratis wifi!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *