Nu tijdelijk 40 XP voor €299 met Air France Discount Passes2 min leestijd

A350-900 Air France

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Met de verschillende Discount Passes van Air France krijg je korting op verschillende soorten vluchten. Zo is er een pas voor vluchten van Frankrijk naar binnenlandse bestemmingen, Europa en Noord-Afrika. Maar er is ook een pas voor het Caribisch Gebied, Guyana en Réunion. Wil je in alle zones reizen, dan is er ook een gecombineerde pas voor deze geografische zones.

Tot 10 oktober 2022 heeft de luchtvaartmaatschappij een promotie waarbij je deze Discount Passes tegen een gereduceerde prijs kunt kopen. Bij aankoop van de Discount Passes ontvang je ook XP en miles. Zo kun je als Bluebiz lid bijvoorbeeld 40 XP en 5.000 Flying Blue miles verzamelen voor €299.

Air France Discount Passes – XP en Miles

Per pas gelden er verschillende voorwaarden, maar in het algemeen ontvang je een korting op het Flex tarief en een percentage korting voor Business Class en Premium Economy tickets. Tevens ontvang je op de in aanmerking komende vluchten de SkyPriority voordelen, tezamen met kosteloze flexibiliteit om een eerdere of latere vlucht te nemen en (extra) bagage. Met de kaart ontvang je daarnaast 2 XP extra op binnenlandse vluchten in Frankrijk. De kortingen gelden echter alleen voor vluchten die vertrekken uit Frankrijk.

Als je een kortingskaart koopt ontvang je als welkomst cadeau Flying Blue XP en een paar duizend miles. Je kunt de passen nu tijdelijk aanschaffen tegen deze gereduceerde tarieven:

 • Frankrijk/Europa/Noord-Afrika pas – 20 XP & 2.500 miles:
  • €299 met promotie code ABOPA
  • €229 met promotie code ABOEB voor BlueBiz leden
 • Cariben/Guyana/Reunion – 20 XP & 2.500 miles
  • €194 met promotie code ABOPC
  • €159 met promotie code ABOED voor BlueBiz leden
 • Gecombineerde pas – 40 XP & 5.000 miles
  • €404 met promotie code ABOPE
  • €299 met promotie code ABOEF voor BlueBiz leden

Als je geen gebruik kunt maken van de kortingen en voordelen omdat het noodzakelijk is om de vluchten in Frankrijk te laten starten, kan het alsnog lonen om de Air France Discount Pass aan te schaffen. Dit kan bijvoorbeeld als je net een aantal XP te kort komt voor het behalen van een (hoger) statusniveau binnen Flying Blue. Alle informatie en voorwaarden over de kortingskaarten is te vinden op de Air France website. Je kunt vervolgens online een kaart aanschaffen waarbij de start datum maximaal twee maanden in de toekomst kan liggen.

Air France B777-200 (©Air France)

Afbeeldingen ©AirFrance

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *