Nieuwe zomerbestemmingen bij Transavia

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Voor velen is de zomervakantie nog maar net voorbij. Maar misschien ben jij al een reis aan het plannen voor de herfst of winter? Transavia is in ieder geval al klaar voor de zomer van 2019. De Nederlandse budgetmaatschappij maakt namelijk de nieuwe zomerbestemmingen voor komend jaar bekend. Vlieg jij naar één van de nieuwe bestemmingen in Zuid-Europa, Marokko of Libanon?

Nieuwe bestemmingen

De nieuwe bestemmingen zijn Beiroet (Libanon), Krakau (Polen), Brindisi (Italië), Nador en Tanger (Marokko). Ook is er een bestemming toegevoegd in Kroatië, namelijk Zadar.

Een interessante nieuwe bestemming is de hoofdstad van Libanon: Beiroet. Transavia voert twee vluchten naar Beiroet per week uit vanaf 1 november 2018. De vlucht duurt ongeveer vier uur. Vluchten worden aangeboden vanaf 59 euro per enkele reis.

Het aanbod in Marokko is nu ook uitgebreider geworden. Vanaf deze zomer vliegt de maatschappij op 11 bestemmingen in het Noord-Afrikaanse land. Denk aan bijvoorbeeld aan steden als Marrakech, Agadir, Casablanca en Oujda. Maar ook Fez, Essaouira, Tanger en Rabat.

Door de aanhoudende populariteit van het Oost-Europese land Kroatië is ook hier een bestemming toegevoegd. De historische stad Zadar biedt een combinatie van stad en strand. De Nederlandse low cost carrier vliegt al op de Kroatische steden Dubrovnik, Pula, Rijeka en Split.

Capaciteit

Commercieel directeur Erik-Januari Gelink legt uit dat ook de capaciteit van Transavia uitgebreid zal moeten worden om deze nieuwe bestemmingen aan te kunnen bieden.

“Wij zetten fors in op groei door optimalisatie van het huidige netwerk. Net als vorig jaar voegen wij weer twee nieuwe vliegtuigen aan onze vloot toe. Waarmee onze capaciteit met zo’n 300.000 passagiers groeit.”

Boeing 777 van Transavia aan de gate
Boeing 737 toestel van Transavia aan de gate (Bron: Transavia)

70 bestemmingen

Transavia vliegt vanaf Amsterdam Airport Schiphol, Rotterdam / The Hague Airport en Eindhoven Airport naar 70 bestemmingen komende zomer. Het zomerschema gaat in op 1 april 2019 en loopt tot en met 31 oktober 2019. Tickets zijn vanaf aanstaande dinsdag 18 september te boeken. Alle bestemmingen bekijk je hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *