Nieuwe voordelen bij Norwegian Reward2 min leestijd

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Zoals je al eerder las bij InsideFlyer timmert Norwegian Air Shuttle flink aan de weg. De Scandinavische low-cost maatschappij groeit flink dit jaar en kondigt regelmatig interessante vernieuwingen en samenwerkingen aan. Dat levert tot nu toe ruim 7 miljoen loyale reizigers op. Om hen te belonen wordt nu ook het loyaliteitsprogramma Norwegian Reward aangepakt.

Priority Boarding

In de loop van 2018 zal de mogelijkheid om met voorrang aan boord te gaan toegevoegd worden als nieuwe Reward. Eerder kon je al 2% extra CashPoints verdienen, gratis gebruikmaken van de Fast Track, gratis stoelreservering en gratis bagage meenemen met je verdiende Rewards. Per zes enkele vluchten verdien je een Reward die je zelf mag kiezen. Rewards die je hebt verdiend zijn twaalf maanden geldig en kunnen onbeperkt gebruikt worden binnen die periode.

Priority Boarding was al eerder mogelijk tegen betaling op een beperkt aantal vliegvelden. De maatschappij vraagt hiervoor €5 per enkele vlucht. Dit kun je online regelen.

6 vluchten = 1 nieuwe Reward (Bron: Norwegian)
6 vluchten = 1 nieuwe Reward (Bron: Norwegian)

Lidmaatschap voor kinderen

Eerder introduceerde de Noorse maatschappij het zogenaamde Reward Family. Dat geeft de mogelijkheid om binnen je familie CashPoints te delen met maximaal zeven volwassen personen. Nu is het ook mogelijk om kinderen hieraan toe te voegen zonder een apart e-mailadres te gebruiken. Het maximum van zeven lijkt gehandhaafd te blijven. Hoewel er sprake lijkt te zijn van familieleden, laat Norwegian ook vrienden en bekenden toe binnen deze mogelijkheid.

Family Reward (Bron: Norwegian)
Family Reward (Bron: Norwegian)

CashPoints op Flex Tickets

Vanaf nu is het ook mogelijk om 10% CashPoints te sparen op Flex tickets. Met een CashPoints Boost kun je nog eens maximaal 10% extra punten sparen. Zo spaar je nog sneller voor vliegtickets, hotelovernachtingen, het huren van een auto of online shoppen in de Norwegian eShop.

(Bron: Norwegian Reward)

Norwegian Reward is Norwegian’s prijswinnende loyaliteitsprogramma. Begin met het verdienen van CashPoints en gebruik ze op alle vluchten en naar alle bestemmingen. Je kunt CashPoints verdienen elke keer dat je vliegt, in een hotel verblijft, een auto huurt of gebruik maakt van een reeks andere partners.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *