Nieuwe Premium Economy cabine voor Lufthansa & Swiss1 min leestijd

Premium Economy Lufthansa & Swiss

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

In de nieuwe Premium Economy cabine van Lufthansa & Swiss zullen ZIMprivacy stoelen komen te staan. Deze nieuwe stoelen komen ook in de Lufthansa B747-8 en SWISS A330 toestellen geplaatst worden. Ook KLM komt dit jaar met een nieuwe Premium Economy cabine, maar het is nog niet duidelijk wanneer dit precies komt en voor welke stoelen er gekozen is.

Nieuwste generatie Premium Economy stoelen bij Lufthansa & Swiss

De nieuwe stoelen zijn een verbetering van het huidige aanbod bij Lufthansa. Deze stoelen zijn voorzien van een armleuning die individueel verstelbaar is, een cocktailtafel, een eettafel, een persoonlijk leeslampje, een extra groot entertainmentscherm en de cabine is voorzien van sfeerverlichting. De nieuwe stoelen hebben een harde achterkant, waardoor de passagier die achter je zit er geen last van heeft. De zitting van de stoel schuift naar voren, wat ook bijvoorbeeld bij de Premium Economy cabine van Air France in de meeste toestellen het geval is.

De nieuwe stoelen komen aan boord van de SWISS Airbus A340 en Boeing 777 toestellen in het eerste kwartaal van dit jaar. In de toekomst komen deze ook aan boord van de Lufthansa Boeing 777-9, Airbus 350 en Boeing 787 Dreamliner toestellen. Het is nog niet duidelijk wanneer de Lufthansa B747-8 en SWISS A330 toestellen de nieuwe stoelen krijgen.

Voor SWISS is deze cabine nieuw. Lufthansa vliegt al enige tijd met deze cabine, maar dan met een oudere versie, de ZIMmagic stoelen.

Premium Economy Class cabine
Oudere Premium Economy cabine bij Lufthansa

Afbeeldingen ©ZIM

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *