Nieuwe drankjes aan boord bij SAS Airlines2 min leestijd

Nieuwe drankjes aan boord bij SAS Airlines

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Scandinavian Airlines, beter bekend als SAS Airlines is een Scandinavische maatschappij die opereert vanuit drie landen. Namelijk Zweden, Denemarken en Noorwegen. De hubs van de maatschappij zijn te vinden in Kopenhagen, Oslo en Stockholm. Vanuit een van deze hubs vliegen ze naar ongeveer 120 bestemmingen met een vloot van ongeveer 180 vliegtuigen. Om de reis aan boord aangenaam te maken naar een van deze bestemmingen is de Scandinavische maatschappij onlangs een nieuwe samenwerking aangegaan. Hierdoor serveert het aan boord enkele nieuwe exclusieve drankjes.

Charles Heidsieck

Het champagnehuis Charles Heidsieck is sinds 1851 gevestigd in Reims. Het is onderdeel van het drankconcern Rémy Cointreau. Het produceert enkele heerlijke champagnes.

Tot op heden konden de Business Class reizigers kiezen voor een Non-Vintage Brut van het champagnehuis. Daar gaat verandering in komen. De niet eerder uitgebrachte Rose-Vintage 2005 en de resterende uit 2006 zullen deze zomer aan boord bij SAS Airlines geserveerd worden in de Business Class cabine.

Nieuwe drankjes aan boord bij SAS Airlines
Rosé Millésimé 2005

Peter Larence, SAS Chefkok, gaf aan dat de nieuwe champagne een perfecte combinatie van smaken heeft en perfect aansluit in Business Class cabine van SAS Airlines. De fruitige smaken van vijgen met smaken van pijnboompitten en brioche zorgen voor een mooie Rose Champagne.

Mikkeller

Maar bij een heerlijke champagne voor de luxe reizigers blijft het niet. Al langere tijd werkt SAS Airlines samen met de Deense Brouwerij Mikkeller. Eerder introduceerde SAS Airlines al haar eerste exclusieve bieren als onderdeel van het concept ‘New Nordic Food & Beverage aan boord. Daar zat wordt nu een niet-alcoholisch bier aan toegevoegd. Gebrouwen met hop, Belgische gist en specerijen met als resultaat een heerlijk fruitig maar licht zomerbiertje.

Nieuwe drankjes aan boord bij SAS Airlines
Bieren van Brouwerij Mikkeller

SAS Airlines werkt al even samen met Brouwerij Mikkeller en ontwikkelde samen al 18 exclusieve bieren. Maar ook een cocktail en een wodka. In de nabije toekomst zullen er nog meer dranken bijkomen, die geserveerd worden aan boord van een van de SAS Airlines vluchten.

Beeldmateriaal: SAS Airlines & Charles Heidsieck

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *