Delta’s nieuwe Cabine opties

Delta Comfort+

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Delta Airlines heeft haar nieuwe cabine opties, beschikbaar vanaf 1 maart 2015, onthuld. Naast naamswijzigingen zijn er ook een aantal dingen toegevoegd aan de service. Zo krijg je bijvoorbeeld nu bij Delta Comfort+ een gratis amenity kit en bij Delta One speciaal Westin Heavenly beddengoed.

De nieuwe cabine mogelijkheden bij Delta Airlines

Vanaf 1 maart 2015 kun je kiezen uit de volgende mogelijkheden bij Delta:

 • Delta One, voorheen BusinessElite, is het Business Class product voor long-haul routes en tussen JFK-LAX of SFO
 • First Class, het domestic Business Class product, wordt aangeboden op domestic en internationale short-haul routes
 • Delta Comfort+, het luxere Economy product, is beschikbaar op alle vluchten met een two-cabin vliegtuig
 • Main Cabin is de ‘normale’ Economy Class
 • Basic Economy is een budget Economy Class product, voornamelijk domestic en regional (bestemmingen hier)
De verschillende mogelijkheden aan boord
De verschillende mogelijkheden aan boord

De Economy Class Producten

Basic Economy vind je op domestic routes in de Verenigde Staten. Hierbij kun je van te voren geen stoel reserveren en kun je je ticket ook niet wijzigen. Op de meeste vluchten krijg je gratis drankjes en snacks en is het Delta EATS menu, op vluchten langer dan 900 miles, tegen betaling beschikbaar. Tevens krijg je tegen betaling toegang tot in-flight Wi-Fi en Delta Studio indien beschikbaar. Delta Studio is het in de zomer aangekondigde nieuwe entertainment systeem.

Main Cabin kom je tegen op domestic en Long-Haul routes en is de benaming voor Economy class. Je kunt van te voren gratis een stoel reserveren en je ticket is wijzigbaar op domestic routes. Daarnaast zijn niet-alcoholische dranken en snacks gratis op de meeste vluchten. Het Delta EATS menu is beschikbaar tegen betaling op vluchten langer dan 900 miles. Je krijgt tegen betaling toegang tot Delta Studio en Wi-Fi indien beschikbaar. Op Long-Haul vluchten krijg je gratis bier, wijn en sterke drank (spirits), een maaltijdservice en een gratis Delta ‘sleep kit’ met eye shades en oordopjes.

Delta Comfort+ is de tegenhanger van Economy Comfort bij KLM. Je krijgt 4 inches meer beenruimte in vergelijking met de Main Cabin stoelen. Tevens krijg je Priority Boarding en een gereserveerde plaats voor je bagage in de bakken bovenin. Je krijgt gratis bier, wijn en spirits en snacks op vluchten langer dan 900 miles. Toegang tot Delta Studio krijg je ook gratis en Wi-Fi op domestic routes. Op Long-Haul internationale routes krijg je tevens een maaltijd en een gratis kussen, deken en een ‘sleep kit’ met eye shades en oordopjes.

Delta Comfort+
Delta Comfort+

De Business Class Producten

First Class is de naam voor Business Class op domestic vluchten in de Verenigde Staten. Je mag als eerste aan boord en je krijgt een gereserveerde plaats voor je bagage. Tevens krijg je voor vertrek een gratis drankje, inclusief bier, wijn en spirits. Op vluchten verder dan 250 miles krijg je een gratis snack en op vluchten verder dan 900 miles een maaltijd. Je krijgt gratis toegang tot Delta Studio en Wi-Fi tegen betaling indien beschikbaar. Tevens heb je bij de meeste vliegtuigen toegang tot een stopcontact.

First class in een 737
First class in een 737

Delta One is de nieuwe benaming voor BusinessElite. Je krijgt toegang tot de lounge als je vliegt in Delta One. Daarnaast mag je als eerste aan boord van het vliegtuig en heb je beschikking tot stoelen die volledig vlak kunnen. Iedere stoel heeft direct toegang tot het gangpad en beschikt over Westin Heavenly beddengoed. Deze kun je kennen uit de Westin hotels van Starwood. Tevens maakt een chef je menu en is er een sommelier die de wijn selecteert die beschikbaar is tijdens de vlucht. Je krijgt een Tumi amenity kit met onder andere Malin+Goetz producten. Je hebt gratis toegang tot Delta Studio met een noice cancelling hoofdtelefoon die beschikbaar wordt gesteld. Tot slot heb je tegen betaling toegang tot het Wi-Fi netwerk indien beschikbaar.

Delta One
Delta One

Video

In de onderstaande video worden den nieuwe cabines uitgelegd:

[ot-video type=”youtube” url=”https://www.youtube.com/watch?v=wL6vjaRckNM”]

De nieuwe cabine opties ga je o.a. vinden op de 747’s naar Amsterdam, in dit artikel kun je daar meer over lezen.

Eerder heeft KLM haar cabine’s ook geüpdatet, op de 747’s alleen Business, maar op de 772’s zowel Business als Economy, zoals je hier kunt lezen.

Wil je meer weten over de nieuwe cabine’s dan kun je hier terecht.

Wat vind jij van deze aankondiging van Delta?

Reacties

 1. TheFlyingDutchboy zegt

  Het Westin Heavenly beddengoed is niets nieuws, dat hebben ze al jaren. Overigens erg comfortabel.
  Enige nieuwe is de gratis alcoholische drank in domestic Comfort+.
  Daarnaast zijn de implicaties voor Skyteam Elite Plus leden, die nu binnen de VS nog gratis Economy Comfort krijgen, niet bekend.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *