Nieuwe bestemming in Polen door Wizz Air vanuit Eindhoven

Nieuwe bestemming in Polen door Wizz Air vanuit Eindhoven

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Vanuit Eindhoven Airport zal binnenkort wederom een nieuwe bestemming worden aangevlogen. De afgelopen tijd zijn al enkele nieuwe bestemmingen bekend gemaakt. Zo vliegt Wizz Air vanaf Eindhoven Airport naar Cyprus, maar ook naar het Italiaanse Milaan en Tirana in Albanië. Eerder dit jaar herstartte Wizz Air ook haar vluchten vanuit Eindhoven naar Wenen. Het aanstaande winterseizoen zal er vanuit Eindhoven nog een nieuwe bestemming door Wizz Air worden aangevlogen, ditmaal in Polen.

Toegankelijk?

Vanwege de huidige coronacrisis zijn er veel bestemmingen uit het netwerk van Wizz Air die de maatschappij nu niet aanvliegt. Dit vanwege allerlei restricties. Vanuit Eindhoven Airport zijn ook verschillende bestemmingen die nu niet aangevlogen kunnen worden. Wizz Air heeft een interactieve tool gemaakt waar je kunt zien welke bestemming welke restricties heeft. Via deze website van Wizz Air kun je de informatie raadplegen.

Nieuw in Polen

Op het moment van schrijven zijn er voor Nederlandse reizigers nog geen reisrestricties voor Polen. Uiteraard ben je zelfverantwoordelijk om je vooraf goed in te lezen in de geldende reisrestricties voor een land.

Desalniettemin opent Wizz Air een nieuwe bestemming in Polen die de maatschappij zal gaan aanvliegen vanuit Eindhoven Airport. Het betreft hier de Universiteitsstad Rzeszów in zuidoost Polen. In de stad zijn ook veel innovatieve en technologische bedrijven. Wizz Air ziet hier een kans in om tussen de twee innovatieve steden een nieuwe verbinding aan te bieden. De stad heeft ook voldoende te bieden voor toeristen.

Nieuwe bestemming in Polen door Wizz Air vanuit Eindhoven
De nieuwe bestemming, Rzeszów

Vanaf 6 november 2020 is Wizz Air van plan deze bestemming aan te vliegen. Vluchten zullen tweemaal per week worden uitgevoerd volgens onderstaand schema:

Van Naar Vertrek (lokale tijd) Aankomst (lokale tijd) Dagen van de week
Eindhoven (EIN) Rzeszów (RZE) 09:00u 11:05u Ma, Za
Rzeszów Eindhoven 11:35u 13:35u Ma, Za

Vanaf 20 december zal er alweer iets veranderen aan deze dienstregeling van Wizz Air vanuit Eindhoven naar Rzeszów. Zo zal de vlucht van maandag worden overgezet naar dinsdag. De vluchttijden op de terugvlucht zullen dan zo’n 5 minuten verschillen.

Bron: Eindhoven Airport – Beeldmateriaal: Wizz Air

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *