Wizz Air vanaf Eindhoven naar Tirana en Milaan

Wizz Air

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Wizz Air lijkt vertrouwen te hebben in de toekomst. De maatschappij kondigt de ene na de andere route aan. Vanuit Nederland vliegt de budgetmaatschappij vanuit Eindhoven Airport naar diverse bestemmingen, vooral in Oost-Europa. Wizz Air voegt vanaf volgende maand twee nieuwe bestemmingen toe: Milaan Malpenza in Italië en Tirana, de hoofdstad van Albanië.

Tirana

Op de Abanese hoofdstad Tirana wordt vanaf 2 juli driemaal per week gevlogen, op dinsdag, donderdag en zaterdag. Tot vorig jaar had Transavia een directe verbinding naar Tirana vanaf Schiphol. Deze route is echter gestaakt, ondanks een petitie om de route te behouden. Wizz Air spingt dus slim in dit gat, aangezien het de enige rechtstreeks verbinding is tussen Nederland en Albanië.

Vanuit Tirana wordt niet alleen op Eindhoven, maar op 14 andere nieuwe bestemmingen gevlogen, waaronder ook het Belgische Charleroi. Wizz Air stationeert drie Airbus A320’s op de Albanese luchthaven dat een nieuwe basis wordt.

Tirana – Albanië

Milaan Malpenza

Vanaf 3 juli zal Wizz Air dagelijks van Eindhoven naar Milaan Malpenza vliegen.  Op deze route concurreert de budgetmaatschappij met Ryanair en Easyjet die allebei actief zijn op de Milanese luchthavens. Wizz Air mengt zich nu ook in de strijd en opent zelfs 20 nieuwe lijndiensten. Er zijn straks vijf Airbus A321’s gestationeerd op de luchthaven. Er werd al gevlogen naar 8 bestemmingen, maar de 20 nieuwe lijndiensten komen hier bovenop.

Boeken met flexibiliteit

De opening van nieuwe lijndiensten is al over een maand. Het is natuurlijk nog steeds mogelijk dat vluchten toch geannuleerd worden vanwege de maatregelen tegen het coronavirus. Bij het boeken van een vliegticket bij Wizz Air is het mogelijk om extra flexibiliteit. Dat kan door de extra dienst Wizz Flex te boeken je vlucht tot uiterlijk 3 uur voor vertrek nog kosteloos wijzigen of annuleren.

Is je vlucht geannuleerd? Dan kun je ervoor kiezen om je geld terug te krijgen, of een tegoed in je Wizz account. Als je voor het tegoed kiest, ontvang je zelfs een bonus van 20%. Het tegoed is 2 jaar geldig en je kunt het op ieder moment laten terugbetalen, uiteraard dan tegen 100% in plaats van 120%.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *