Bangkok tweede bestemming nieuwe serviceconcept KLM

KLM anytime for you

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Afgelopen weekend heeft KLM haar nieuwe serviceconcept geïntroduceerd in de World Business Class op vluchten tussen Amsterdam en Johannesburg. Hiermee krijgen passagiers meer keuze over het tijdstip waarop ze eten, en wat er geserveerd wordt. Onder de noemer ‘Anytime for you’ krijgen passagiers de optie om de reguliere driegangen maaltijd te nuttigen of later tijdens de vlucht uit verschillende zoete en hartige gerechten te kiezen. Tevens worden er naar Johannesburg twee nieuwe servicemomenten toegevoegd waarbij passagiers aan het begin van de vlucht een amuse aangeboden krijgen en voor landing een wisselend drankje als energieboost.

KLM Anytime for You
Passagiers kunnen straks tijdens de hele vlucht de keuze maken uit kleinere gerechten

Bangkok

Met ingang van 1 oktober krijgt de vlucht naar Bangkok ook dit nieuwe serviceconcept. De werkwijze van de cabinebemanning wordt aangepast op deze nieuwe manier van service. Crew moet ook een speciale training volgen, die erg populair is.

Met Anytime for you wil KLM tegemoet komen aan passagiers die meer personalisatie verwachten tijdens hun reis. Een dine-on-demand concept in business class wordt steeds populairder bij airlines, die het voorbeeld van maatschappijen uit het Midden-Oosten volgen. Later wordt Anytime for you hopelijk uitgebreid naar meer bestemmingen.

Heb jij de nieuwe service al ervaren? Laat in de reacties weten wat je ervan vond!

Reacties

 1. Maarten zegt

  Afgelopen zondag JNB-AMS gevlogen met het nieuwe concept, de purser maakte op een nogal overdreven manier aan iedereen persoonlijk bekend dat er een nieuw concept werd gehanteerd.
  Aangezien het een nachtvlucht is waarbij je (hopelijk) de hele nacht lekker slaapt is het echter wel fijn dat er geen normale maaltijdservice is met de bijbehorende herrie en vibraties van die karretjes.

  Het menu vond ik verder niet zo aansprekend.

 2. Peter zegt

  Ik zat zondag op de vlucht AMS-JNB en moet zeggen dat het allemaal erg goed ging.

  De Lunch (vertrek was 10h) was nog wel een reguliere ‘service’ maar daarna gingen ze over op de ‘Anytime for you’. Wat je wel merkte is dat er eigenlijk niemand gebruik van maakte tot dat ikzelf rond 18u30 eens een hamburger bestelde om het te testen. Toen mensen dat zagen ging gelijk iedereen bestellen, wat even wat hectiek in de galley opleverde.

  Tot zover wel goede ervaringen dus.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *