More For You – Starwood Promotie

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Starwood heeft de More For You promotie aangekondigd. Deze promotie loopt van 12 september tot en met 18 december 2016 en je kunt je aanmelden vanaf 12 september. Het aanmelden voor deze promotie is verplicht en in de tussentijd tot 12 september maak je kans op Starpoints of gratis overnachtingen!

More For You – Starwood promotie

Tijdens deze More For You promotie krijg je dubbele Starpoints op weekdagen voor verblijven van twee nachten of langer. Je krijgt driedubbele Starpoints op verblijven van twee nachten of langer in een weekend. Het verblijf moet een vrijdag- of zaterdagnacht bevatten, behalve in het Midden-Oosten. Omdat daar het weekend anders ligt dan bij ons, is daar een donderdag- of vrijdagnacht benodigd.

De nieuwe More For You promotie loopt van 12 september tot en met 18 december 2016. Je kunt je registreren vanaf 12 september 2016 en om gebruik te maken van deze promotie, is het registreren verplicht. Er zal waarschijnlijk nog een lijst komen met hotels die niet deelnemen aan deze actie. Deze lijst is op het moment van schrijven nog niet bekend gemaakt door Starwood.

Normaal gesproken krijg je voor een verblijf 2 Starpoints per dollar. Als je Gold of Platinum lid bent binnen het Starwood programma dan krijg je nog een additionele Starpoint per dollar. Indien je een 75 nachten Platinum lid bent krijg je daarbovenop nog een Starpoint.

Starwood More For You Promotie
Starwood More For You Promotie

Starpoints winnen voorafgaand aan de More For You promotie

Voorafgaand aan deze nieuwe More For You promotie kun je ook Starpoints winnen. Deze actie loopt tot en met 11 september, waarna je je op 12 september kunt aanmelden voor de promotie. Je kunt een keer per dag een kans wagen, waarbij je kans maakt op 1.000 Starpoints, 5.000 Starpoints, 10.000 Starpoints of een gratis overnachting.

Als je het SPG nummer hebt ingevuld op de website van de nieuwe Starwood promotie kun je een kaart selecteren. Op elke kaart staat informatie over een van de merken van Starwood. Zodra je een kaart hebt geselecteerd kom je te weten of je een prijs hebt gewonnen.

Starwood More For You Spel
Starwood More For You Spel

Heb jij wat gewonnen voorafgaand aan de More For You Promotie? Laat het hieronder weten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *