KLM Vier Keer Per Week Naar Teheran

KLM Teheran

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

KLM heeft vandaag aangekondigd dat de maatschappij definitief naar Teheran gaat vliegen. De vluchten zullen vertrekken vanaf 30 oktober 2016 met een B777-200. Van juli 1991 tot en met april 2013 heeft KLM ook al de route gevolgen van Amsterdam naar Schiphol.

Twee dagen geleden heeft KLM ook een nieuwe route naar Windhoek in Afrika aangekondigd, waar je hier meer over kunt lezen

Vier keer per week naar Teheran

De luchtvaartmaatschappij gaat de vlucht uitvoeren op dinsdag, donderdag, vrijdag en zondag. De vluchten zullen om 17:40 uur vertrekken vanaf schiphol met een aankomst om 01:20 uur in Teheran. De terugvlucht richting Amsterdam zal vertrekken om 03:20 uur en aankomen om 06:45. Alle tijden zijn lokale tijden.

De vlucht zal uitgevoerd worden met een B777-200 welke voorzien is van de nieuwe World Business Class. Deze WBC is voorzien van stoelen die volledig plat kunnen. In dit artikel op InsideFlyer kun je alles vinden over de beste stoelen aan boord van dit toestel. Het toestel heeft 34 World Business Class stoelen, 40 stoelen in Economy Comfort en 242 stoelen in Economy class. De Economy Comfort stoelen hebben 10 centimeter meer beenruimte dan de reguliere Economy stoelen. De rugleuning kan bij deze stoelen ook verder naar achteren worden geplaatst.

Pieter Elbers, de president-directeur van KLM, zegt het volgende over deze nieuwe bestemming in het Midden-Oosten:

Opnieuw heeft KLM haar netwerk versterkt met het toevoegen van een nieuwe bestemming. De veertiende nieuwe bestemming van dit jaar alweer. Een bewijs dat onze aanpak vruchten begint af te werpen. Aan de ene kant werken we aan het verhogen van onze efficiency en productiviteit en aan de andere kant investeren we in onze groei

Gevolgen voor ESTA/Visum USA

Indien je naar Teheran vliegt zal je Electronic System for Travel Authorization voor de Verenigde Staten ongeldig worden verklaard. Deze regel geldt voor diegene die Irak, Iran, Sudan of Syrie na 1 maart 2011 hebben bezocht. Om naar de Verenigde Staten te kunnen vliegen zul je in dat geval een visum moeten aanvragen bij de ambassade. Meer informatie over de gevolgen voor je ESTA als je naar Iran (of een van de andere bovenstaande landen) vliegt, kun je in dit artikel van Theo lezen.

Amsterdam - Teheran
Amsterdam – Teheran

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *