KLM Drie Keer Per Week Naar Windhoek

KLM naar Windhoek

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

KLM gaat per 30 oktober vliegen naar Windhoek in Namibië. Dit zal worden gedaan door de vluchten naar Luanda in Angola aan te passen, waardoor het toestel door kan vliegen naar deze nieuwe bestemming.

KLM Naar Windhoek

De vlucht naar Windhoek en Luanda zullen uitgevoerd worden met een A330-200. De KL0575 zal vertrekken op dinsdag, vrijdag en zondag om 22:45 uur. Deze vlucht zal de volgende dag aankomen in Luanda om 7:30 uur en zal om 8:45 uur verstrekken naar Windhoek. De vlucht komt in Windhoek aan om 12:45 uur. De terugvlucht met vluchtnummer KL0576 vertrekt op woensdag, zaterdag en maandag vanuit Windhoek. Deze vlucht vertrekt om 17:40 uur en komt om 19:15 uur aan in Luanda. Het toestel zal vervolgens om 20:40 uur vertrekken richting Amsterdam en komt daar om 5:20 uur aan. Alle bovengenoemde tijden zijn lokale tijden.

De vlucht zal uitgevoerd worden met een A330-200 welke voorzien is van de oude World Business Class. In dit artikel op InsideFlyer kun je alles vinden over de beste stoelen aan boord van dit toestel. Dit type toestel zal in 2018 ook de nieuwe World Business Class krijgen, welke je nu al kunt vinden op de B747, B777-200 en enkele B777-300ER toestellen.

Pieter Elbers, de president-directeur, zegt het volgende over deze nieuwe bestemming:

Vanuit onze sterke positie in Europa zie je dat we steeds kans zien om onze internationale positie te versterken. Na dit jaar onze bestemmingen op het Noord- Amerikaanse continent te hebben uitgebreid met Salt Lake City en Miami, en naar Colombo (Sri Lanka) en Astana (Kazakhstan), hebben we nu ook een Afrikaanse KLM bestemming kunnen toevoegen aan deze reeks. We voeren 55 vluchten per week uit op Afrikaanse bestemmingen. ”

Naast Windhoek vliegt KLM nog op 11 andere bestemmingen in Afrika, namelijk Luanda, Johannesburg, Cape Town, Nairobi, Kilimanjaro, Dar es Salaam, Entebbe, Kigali, Lagos, Acca en Caïro. Vanaf 28 september gaat ook Qatar Airways naar Windhoek vliegen. Deze vlucht zal vertrekken uit Doha. De luchthaven op het Afrikaanse continent is ook bereikbaar via Franfurt met Condor.

KLM naar Windhoek via Luanda
KLM naar Windhoek via Luanda

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *