Miles & More Mileage Bargains November 20172 min leestijd

mileage bargains

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

De start van een nieuwe maand betekent ook weer nieuwe ” Mileage Bargains ” van Miles & More. Dit is het loyalty programma van Lufthansa. Deze Mileage Bargains zijn boekbaar vanaf 1 november tot en met 30 november. De reisperiode voor Europese bestemmingen varieert. Voor verre bestemmingen zijn de reisdata vastgelegd tussen 1 maart 2018 en 15 april 2018.

Indien je binnen Europa vliegt, heeft het geen zin om tickets te boeken in economy class. Je betaalt immers evenveel taksen op een award ticket als dat je zou betalen voor een regulier ticket in economy class. Daarom lijsten we hieronder een aantal bestemmingen op waarvoor je 25.000 dient neer te tellen. Hiervoor boek je een retourvlucht in business class.

 • Frankfurt
 • Stuttgart
 • Neurenberg
 • Dresden
 • Berlijn
 • Leipzig

Verre bestemmingen

Indien je jouw verdiende miles wil spenderen aan een bestemming in Noord-Amerika of Azië dan kan dat. Hier volgt een kort overzicht:

 • San Diego voor 55.000 mijlen
 • Chicago voor 55.000 mijlen
 • New York voor 55.000 mijlen
 • Delhi voor 55.000 mijlen
 • Mexico City voor 60.000 mijlen
 • Singapore voor 70.000 mijlen

Deze tarieven gelden voor retourvluchten in business class.

 

mileage bargains

Het aanbod varieert naar gelang het land wat je selecteert. Als je namelijk bovenaan de website “België” als land van oorsprong selecteert, dan je krijg je maar 2 bladzijden met business class deals, terwijl er voor andere landen soms meer deals beschikbaar zijn. Kijk dus zeker rond om het moment dat de Mileage Bargains verschijnen, want voor hetzelfde geld zijn er betere deals in de buurlanden te vinden.

De mijlen promoties van augustus zijn te vinden in de sectie van de huidige aanbiedingen op deze link, klikt daar eerst op ‘Gebruik mijlen’ en dan links onderaan op ‘Huidige aanbiedingen’.

mileage bargains

 

Onze redacteur Theo heeft een interessant artikel geschreven hoe je met weinig miles toch award tickets kan boeken bij Miles & More, zeker de moeite waard om dit te lezen. Ik boekte zelf recent een enkele reis BRU-FRA-DEL in business class en betaalde hier 52.000 mijlen. Het kan dus echt de moeite lonen om deze deals in de gaten te houden om miles te besparen.

Weet wel dat de site van de Mileage Bargains regelmatig wordt geupdate, zo krijg ik om de zoveel dagen een automatisch e-mail die me op de hoogte brengt van de laatste aanpassingen. Dus misschien dat er nog meer bestemmingen bekend worden gemaakt…

Zoals bij elke promotie bestaan er  ook voor deze een aantal voorwaarden, een gedetailleerd overzicht per airline van de Miles & More groep is te vinden op deze link. Ben jij van plan om een Mileage Bargain te boeken of heb je ervaring met het boeken van een award via deze weg, aarzel dan niet om het ons te laten weten in het forum.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *