IHG Flash Sale – hotels tussen EUR 39 en EUR 99 per nacht

IHG Flash Sale 2017

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

IHG heeft momenteel een aantrekkelijke Flash Sale waarbij 600 hotels in Europa worden aangeboden tegen prijzen tussen EUR 39 en EUR 99 per nacht (in het Verenigd Koninkrijk liggen de prijzen tussen de GPB 39 tot GBP 99 per nacht). De boeking moet uiterlijk 5 November 2017 gemaakt worden via www.ihg.com of de IHG app. Holiday Inn Express, Holiday Inn, Crown Plaza, Indigo en Staybridge suites zijn de merken welke meedoen aan de actie.

Helaas doen er deze keer geen Intercontinental hotels (IC) mee. De periode rondom de feestdagen is meestal rustiger voor hotels omdat er dan minder zakelijk verkeer is. IHG hotels heeft rond de feestdagen in het verleden vaker een sale gehad. Europese IC hotels konden toen wel geboekt worden voor de prijs van EUR 99. Dit jaar helaas dus niet meer.

IHG Flash Sale 2017
Alle hotels kun je vinden via deze link (klik). De hele lijst tref je hier aan in PDF (klik).

Prijzen

Het aanbod van goedkope hotels is in de categorie van EUR 39 beperkt, maar in Zuid-Europa zitten er voor EUR 39 nog wel wat aardige hotels tussen. Ideaal voor een kort city trip.

ING Flash Sale 2017

Bij deze sale zijn hoofdzakelijk de Indigo -en Crown Plaza hotels aantrekkelijk om te boeken in dure plaatsen zoals Londen. In London kost een Indigo hotel normaal gesproken minimaal het dubbele. Als voorbeeld het Indigo hotel in Londen – Kensington dat voor GBP 99 per nacht te boeken is met kerst.
IHG Flash Sale 2017

Voorwaarden

De belangrijkste boekingsvoorwaarden tref je hieronder aan, alle voorwaarden tref je hier (klik):

-Alle boekingen moeten gemaakt worden uiterlijk 5 November 2017;

-Het verblijf moet plaatsvinden tussen 1 december 2017 en 28 februari 2018;

-Je moet lid zijn van het IHG Rewards programma.

-Annuleren is niet mogelijk;

-Het ontbijt is niet inbegrepen;

Zover ik kan beoordelen krijg je ook voor deze tarieven na afloop IHG Rewards punten bijgeschreven en kun je de overnachtingen dan ook prima combineren met overige IHG promoties.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *