Vlieg goedkoper met Miles & More Mileage Bargains Juni2 min leestijd

Miles & More - Lufthansa

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Met de Miles & More Mileage Bargains kun je vaak flink besparen op je award ticket. Dit loopt op tot een korting van 50% op veel bestemmingen in Europa en daar buiten. Je kunt vertrekken vanuit Duitsland, maar ook diverse landen in Europa zoals Nederland, België of Verenigd Koninkrijk. Je kunt echter ook starten in de landen die deze maand deelnemen, zoals Japan of de Verenigde Staten.

Tijdens de Mileage Bargains voor januari kun je reizen tussen 15 september en 30 oktober 2019. Je kunt tot het einde van deze maand boeken om gebruik te kunnen maken van deze goedkopere award tickets. Voor Flying Blue zijn er de Flying Blue Promo Rewards die je hier kunt vinden. 

Goedkoper vliegen met de Miles & More Mileage Bargains

Deze maand zijn er veel bestemmingen in de aanbiedingen (en zeker vergeleken met vorige maand). Je kunt bijvoorbeeld voor 55.000 miles in business class vliegen naar Los Angeles, waarbij dit voor een retour geldt. Andere bestemmingen zijn bijvoorbeeld Hamburg voor 15.000 in economy class, Chicago voor 30.000 in economy class of Austin voor 30.000 miles.

Op dit moment zijn er in totaal 82 bestemmingen waar je naar toe kunt vliegen met de Miles & More Mileage Bargains van juni 2019.  De volledige lijst met bestemmingen kun je op deze pagina vinden. Staat een betreffende bestemming niet meer op de website? Dan is er geen beschikbaarheid meer naar die bestemming.

Let er wel op dat hier nog toeslagen bovenop komen. Deze kunnen oplopen tot een paar honderd euro. Het is daarom altijd goed om af te wegen of een ticket zonder miles goedkoper is dan dat je de punten inzet (zeker met de lage tarieven die je regelmatig ziet richting bijvoorbeeld de Verenigde Staten).

Mileage Bargains boeken

De Miles & More Mileage Bargains hebben een eigen website waardoor je deze deals makkelijker kunt zoeken. Per land verschillen de Miles & More Mileage Bargains en de luchthavens kun je wijzigen onder ‘filters’.

Met de filters kun je aangeven vanuit welk land je wilt vertrekken, vanaf welke luchthaven en naar welke luchthaven, hoeveel miles je wilt besteden, in welke reisperiode je wilt reizen, in welke klasse je wilt reizen en met welke luchtvaartmaatschappij je wilt vliegen. Op die manier kun je gemakkelijk een bestemming zoeken waar je naar toe wilt vliegen met het aantal miles dat je hebt. Het is niet mogelijk om een miles te kopen, zoals dat wel bijvoorbeeld bij Flying Blue mogelijk is.

Afbeeldingen ©Lufthansa

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *