Delta introduceert nieuwe amenity kits2 min leestijd

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Reis je in Premium Economy, Business Class of misschien zelfs First Class? Dan mag je goede amenity kits verwachten. Zo’n kit bevat over het algemeen een aantal praktische onderdelen als een slaapmasker, tandenborstel en sokken. Delta introduceert nu een nieuwe kit in alle reisklassen. De Amerikaanse airline werkt hiervoor samen met het bekende merk TUMI en het Frans-Amerikaanse parfumeriemerk LE LABO.

TUMI

Iedereen die vaak reist ken het merk TUMI waarschijnlijk wel. Met een grote collectie koffers, tassen en accesoires spreekt het merk een breed (reis)publiek aan. Delta werkt al sinds 2013 samen met TUMI. De vorige amenity kits werden bijvoorbeeld ook in samenwerking met TUMI gemaakt.

De inhoud van de kit verschilt per reisklasse. Zo krijg je in Delta One een andere kit dan in bijvoorbeeld de Main Cabin (Economy) en Comfort+. Zowel in Delta One als Delta Premium Select kun je een kit van TUMI verwachten. Delta heeft bij het samenstellen van de kit ook feedback gevraagd aan huidige klanten.

Delta One

De amenity kit in Delta One bestaat uit een etui van TUMI, gevuld met een oogmasker, sokken, handgel en een kleine pen. De nieuwe verzorgingsproducten van Le Labo zijn een lippenbalsem en een lotion. Daarnaast krijg je een tandenborstel met tandpasta. De reisetui van TUMI kun je hergebruiken om bijvoorbeeld een kleine tablet in op te bergen.

De TUMI Amenity in Delta One (Bron: Delta)
De TUMI amenity kit in Delta One (Bron: Delta)

Delta Premium Select

In Premium Select krijgen passagiers ook een TUMI etui, maar de inhoud is iets anders. Zo krijg je ook een oogmasker en sokken, maar wel van andere kwaliteit dan in Delta One. Daarnaast is er een tandenborstel met tandpasta en een verfrissend handdoekje. Ook deze reisetui kun je hergebruiken om bijvoorbeeld kleinere reisaccessoires in op te bergen.

De TUMI Amenity in Delta Premium Select (Bron: Delta)
De TUMI amenity kit in Delta Premium Select (Bron: Delta)

Main Cabin en Comfort+

In Economy krijg je geen TUMI reisetui, maar een zakje waarin je hetzelfde vindt als in de kit van Delta Premium Select, met uitzondering van de sokken. Aanvullend krijg je oordopjes voor een comfortabelere nachtrust. Op het zakje zijn foto’s te vinden die Delta reizigers op social media hebben gedeeld met #SkyMilesLife#SkyMilesLife.

De amenity kit in Delta Main Cabin en Comfort+ (Bron: Delta)
De amenity kit in Delta Main Cabin en Comfort+ (Bron: Delta)

Duurzaamheid

Delta heeft bij de samenstelling van de nieuwe kits ook aan het milieu gedacht. Zo is ervoor gekozen om de kits niet meer afzonderlijk in plastic te verpakken. Dat scheelt jaarlijks heel wat afval. De maatschappij stelt zelfs dat het aantal kilo plastic dat nu bespaard wordt net zoveel weegt als een CRJ-200 toestel.

Reacties

  1. Mattijs zegt

    Hoi,

    Weet iemand of je op de binnenlandse vluchten met Delta in de business ook een Amenity kit krijgt? Of alleen op bepaalde vluchten zoals van de oostkust naar de westkust?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *