Flying Blue Promo Rewards Juni 2019

KLM Flying Blue Promo Awards

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

De Flying Blue Promo Rewards zijn exclusief online te boeken en je kunt er tot 50% miles mee besparen. Aan het begin van iedere maand worden de nieuwe Promo Rewards aangeboden, die elke keer voor andere bestemmingen zijn en een beperkte beschikbaarheid hebben.

Deze awards zijn er voor economy, premium economy & business class en kunnen twee maanden van te voren geboekt worden. Je kunt deze ronde reizen tussen 1 augustus en 30 september 2019. Voor sommige bestemmingen is de periode aangepast, dus let er even goed op als je een bestemming hebt gevonden.  De Flying Blue Promo Rewards van deze maand zijn te boeken van 1 tot en met 30 juni 2019.

Goede deals

Je kunt met de Promo Rewards van deze maand goedkoop richting Amerika vliegen. Je bent naar Atlanta en Houston namelijk 14.500 miles kwijt in economy class voor een enkele reis. Een andere optie is om goedkoper business class te vliegen. Zo kun je naar Montreal voor 39.750 enkele reis en Amman voor 33.750 enkele reis. Richting Dubai en Zuid-Amerika kun je goedkoper in premium economy vliegen, naast de andere bestemmingen van deze maand. Alle bestemmingen kun je hieronder vinden.

Het kan voorkomen dat je afhankelijk van de bestemming meer of minder miles kwijt bent dan hieronder. Een tijdje geleden heeft Flying Blue het programma aangepast, waardoor het aantal miles dat je moet betalen afhangt van het vertrekpunt en de bestemming. Mocht je dus de mogelijkheid hebben om vanaf een andere luchthaven te vliegen dan Amsterdam Schiphol, dan kan je dus wellicht nog meer miles besparen (denk aan Düsseldorf, Brussel etc).

Flying Blue Promo Rewards Europa

Flying Blue Promo Rewards juni 2019 Europa

Noord-Amerika

Flying Blue Promo Rewards juni 2019 Noord Amerika

Zuid-Amerika

Flying Blue Promo Rewards juni 2019 Centraal Zuid Amerika

Caribisch Gebied

Flying Blue Promo Rewards juni 2019 Carbisch Gebied

Afrika

Flying Blue Promo Rewards juni 2019 Afrika

Azië en Midden-Oosten

Flying Blue Promo Rewards juni 2019 Azie-Midden Oosten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *