Miles & More Mileage Bargains

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Elke maand zijn er op de site van Miles & More, het loyaliteitsprogramma van onder meer Lufthansa en Brussels Airlines, de zogenaamde “Mileage Bargains” of mijlenaanbiedingen te vinden. Deze mijlen promoties verschijnen op de eerste dag van de maand en zijn te vinden in de sectie van de huidige aanbiedingen op deze link (je klikt daar eerst op ‘Gebruik mijlen’ en dan kies je links onderaan voor ‘Huidige aanbiedingen’) of door op het forum van Ikvliegveel dit topic in de gaten te houden.

M&M Huidige Aanbiedingen

Het Miles & More programma bestaat uit meerdere luchtvaartmaatschappijen, dus je kan hier de mijlen promoties terug vinden van onder meer Austrian Airlines, Brussels Airlines en German Wings. Deze maken deel uit van de Lufthansa groep. Brussels Airlines heeft nog een gedetailleerde pagina met info over reward vluchten vanuit Brussel, deze vindt je hier.

Dit zijn de nieuwe Mileage Bargains bij Miles & More vanaf 1 august. Boekingen moeten gebeuren voor 31 augustus en de reis periode is voorzien tussen 1 december en 17 december. Sommige deals zijn enkel geldig tussen 1 augustus en 30 september.

Een aantal voorbeelden:

  • Brussel – Berlijn Tegel in economy voor 10000 mijlen tussen 1/12 en 17/12
  • Brussel – Berlijn Tegel in business voor 20000 mijlen tussen 1/12 en 17/12
  • Brussel – Nice in economy voor 12000 mijlen tussen 1/8 en 30/9
  • Brussel – Tokyo Haneda in business voor 70000 mijlen (ipv 135000!) tussen 1/12 en 17/12
  • Brussel – Philadelphia in business voor 55000 mijlen (ipv 105000!) tussen 1/12 en 17/12
  • Brussel – Jakarta in business voor 70000 mijlen (ipv 135000!) tussen 1/12 en 17/12

Alhoewel deze aanbiedingen héél aantrekkelijk lijken, moet je er wel rekening mee houden dat er flink wat belastingen en bijkomende kosten worden gerekend als je deze award tickets boekt. Zoals je kan zien op het voorbeeld hieronder komen er bijna 288 euro kosten bij voor een vlucht van Brussel naar Berlijn. Voor dit bedrag vind je ook retourvluchten in economy naar Berlijn.

M&M BRU-TXL

Op het forum wees Tom me erop dat deze kosten nog hoger zijn voor intercontinentale vluchten, zo lopen de kosten van belasting en brandstoftoeslag op tot bijna 500 dollar (ongeveer 375 euro) voor een retourvlucht in Business class naar Philadelphia (USA). Maar voor 375 euro koop je geen retourvlucht in Business class! Mijn tip: blijven doorsparen tot je genoeg mijlen hebt om een leuke trip in Business class te maken.

Zoals bij elke promotie bestaan er  ook voor deze een aantal voorwaarden, een gedetailleerd overzicht per airline van de Miles & More groep is te vinden op deze link.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *