Media Markt & TravelBird Vakantiegekte

Vakantiegekte

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Media Markt heeft haar Vakantiegekte campagne deze week, waarbij je in samenwerking met TravelBird een reis kunt boeken naar één van de tien geselecteerde reizen. Het is voor het eerst dat Media Markt samenwerkt met Travelbird. ‘We zijn natuurlijk geen reisbureau’, zegt Ruth Leijting, woordvoerder bij Media Markt. ‘Maar wij willen graag klanten verrassen, en we kunnen op deze manier het vakantiegevoel meegeven, juist nu op het moment dat het vakantiegeld is gestort.’

Media Markt & TravelBird Vakantiegekte

Je kunt tijdens deze actie de volgende reizen boeken: een familievakantie Zeeland, een all inclusive reis naar Fuerteventura, een wijntour in Noord-Italië, een aantal nachten bij het Veluwemeer, een reis naar Boedapest, een reis langs de hoogtepunten van Sicillie, een rondreis Vietnam, een cruise over de Baltische Zee, een vakantie in Sauerland of een reis waarbij je Oostenrijk ontdekt met een e-bike.

De reizen kun je boeken tot en met morgen 23:59 via deze website. De prijzen zoals hieronder weergegeven zijn de vanaf prijzen. De prijzen kunnen fluctueren vanwege beschikbaarheid of omdat je een langere verblijfsduur wilt boeken.

Daarnaast heeft Media Markt nog een actie waarbij je een reis kunt winnen naar Indonesië voor twee personen in samenwerking met TravelBird. Bij iedere aankoop krijg je een kraskaart met een code. Deze code kun je invoeren op deze website waarna je kans maakt op deze reis voor twee personen. Met deze kraskaart maak je ook kans op een Logitech pakket t.w.v. €248,98.

Reizen deel 1 Vakantiegekte% Travelbird 1

Ga jij een reis boeken tijdens deze Vakantiegekte actie?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *