Tot 40% Korting Op Je Hotel Bij American Express

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

American Express heeft een promotie waarbij je tot 40% korting krijgt op je hotelovernachting. Je moet hiervoor boeken voor 30 juni voor hotelboekingen tussen 15 mei en 15 juli 2016. Deze korting krijg je op veel hotels over de gehele wereld, van Europa tot Oceanië. Heb je nog geen American Express? Lees dan dit artikel voor alle informatie en een gratis 1e jaar + een Sony action cam of JBL speaker!

Tot 40% Korting Bij American Express

De hotels kun je via de website van American Express boeken, voor hotelovernachtingen in Europa, Noord-Amerika, Azië, Oceanië en Zuid-Amerika.  Hieronder kun je de Top Picks van American Express vinden. Als je op een continent klikt krijg je onderaan ook een destination guide te zien, die handig is als je meer wilt weten over een bepaalde bestemming. Deze gids is er voor Cancun, Hong Kong, Las Vegas, London, Miami, New York, Paris, Rome, Sydney en Toronto.

Top Picks American Express Promotie

 

Voorwaarden 40% Korting Promotie

Zoals bij elke promotie heeft American Express ook voorwaarden opgesteld, namelijk:

De hotelaanbiedingen zijn niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen of promoties, inclusief de promoties en aanbiedingen van Fine Hotels & Resorts en The Hotel Collection. Kortingen kunnen niet contant worden uitgekeerd. De voorwaarden per aanbieding zijn verschillend. Volledige vooruitbetaling is vereist met een American Express kaart of geheel of gedeeltelijk met Membership Rewards punten. Alleen geldig voor online boekingen. Prijzen zijn inclusief BTW exclusief extra aankopen in het hotel. Onder voorbehoud van beschikbaarheid. Alle hotelaanbiedingen en prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen ieder moment worden ingetrokken. Er kunnen specifieke reisperiodes, minimum aantal nachten verblijf en black-out data van toepassing zijn. Getoonde prijzen zijn exclusief eventuele belastingen.

Ga jij gebruik maken van deze actie?

40% American Express

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *