Mastercard Priceless Cities

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Je kent Mastercard Priceless misschien van de specials die je af en toe in je email krijgt, waarbij je bijvoorbeeld korting krijgt bij Nederlandse (web)winkels. Maar Priceless is ook wereldwijd actief. In tientallen steden in meer dan vijftig landen krijg je met Mastercard Priceless Cities exclusieve kortingen of extra’s bij restaurants, hotels, winkels en attracties.

Aanmelden

Iedereen met een Mastercard, ongeacht uitgever of bank, kan zich aanmelden op de website van Priceless Cities (klik). Je kunt dan je creditcard toevoegen en afhankelijk van je niveau, standaard, World of World-Elite, krijg je meer toegang en voordelen.

Je kunt dan zoeken op continent, land en vervolgens stad en de categorie Eat, Play, Shop of Stay selecteren.

Mastercard Priceless Cities

Voorbeelden

De voordelen verschillen erg per stad en categorie. Van fasttrack in de London Eye, korting bij Madam Tussauds in Hong Kong tot korting bij bekende bistro’s in Parijs.

Daarnaast zijn er voordelen bij bepaalde hotels. Niet alleen korting, maar ook voordelen zoals een food and beverage credit, upgrade en/of ontbijt. Dit ken je misschien van Virtuoso of AMEX Fine Hotels and Resorts, maar Mastercard Priceless Cities biedt ze ook bij bijvoorbeeld het Grand Hyatt Hong Kong, Intercontinental Bali, St. Regis Bali en bepaalde Starwood Resorts in Noord-Amerika.

Mastercard Priceless Cities
Mastercard voordelen bij het Intercontinental Bali

Korting krijg je bijvoorbeeld bij het Le Meridien Abu Dhabi, Sofitel Sentosa Singapore , Starwood in Noord-Amerika en bepaalde hotels in New York als je boekt op Booking.com.

Daarnaast krijg je als Mastercardhouder instant elite status bij Small Luxury Hotels of the World en Leaders Club!

Natuurlijk krijg je deze voordelen en kortingen niet op de goedkoopste tarieven. Vergelijk daarom de goedkoopste tarieven (zie hiervoor onze handleiding) en de rates waarmee je in aanmerking komt voor de Mastercard Priceless Cities voordelen (vaak best available rate geboekt bij Mastercard). Afhankelijk van het prijsverschil en de geboden extra’s kun je dan beslissen of de extra kosten het waard zijn.

Conclusie

Ga je op reis? Dan kan je altijd kijken of de stad van bestemming interessante deals heeft voor Mastercardhouders. Ook als dit geen hotel is kan je misschien goedkoper naar een attractie, extra’s bij een winkel krijgen of een speciale eetgelegenheid regelen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *