Marriott Summer Villa Vacations: tot 20% korting2 min leestijd

Marriott's Marbella Beach Resort (Bron: Marriott)

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Marriott heeft momenteel een leuke promotie met tot 20% korting op Marriott Summer Villa Vacations. Op de website noemt Marriott een korting van 15%, maar in de praktijk loopt dit op tot 20%. Marriott heeft meer dan 30 villa resorts over de gehele wereld, ook in Europa. Er is een beperkt aantal kamers beschikbaar tegen dit tarief.

Summer Villa Vacations

Het Amerikaanse Marriott is vooral bekend van de gelijknamige hotelketen. En voor frequente reizigers natuurlijk van Marriott Bonvoy, het loyaliteitsprogramma van de hotelgroep. Onder de Marriott paraplu valt echter meer dan alleen Marriott. Denk bijvoorbeeld aan The Ritz-Carlton, St. Regis, W Hotels, Renaissance en Sheraton. 

Benieuwd naar onze ervaringen met de merken van Marriott in Nederland? Bekijk dan eens onze reviews van bijvoorbeeld het Residence Inn Amsterdam Houthavens, Boutique Hotel De Slaak Rotterdam of onze InsdeLook bij het nieuwe Moxy Hotel in Utrecht.

Naast de bekende hotelketens heeft Marriott ook accomodaties die specifiek op luxe vakanties zijn gericht. Daarbij kun je denken aan Marriott Vacation Club, Sheraton Vacation Club en Westin Vacation Club.

Marriott's Marbella Beach Resort (Bron: Marriott)
Marriott’s Marbella Beach Resort (Bron: Marriott)

Marriott Summer Villa Vacations

Met de Marriott Summer Villa Vacations promotie kun je tot 20% korting krijgen op het flexibele tarief van de Marriott, Sheraton en Westin Vacation Club. De luxe resorts zijn voornamelijk in Noord- en Zuid-Amerika en Azië gevestigd, maar ook in Europa zijn er een aantal te vinden. Denk bijvoorbeeld aan Frankrijk en Spanje. De andere deelnemende landen zijn de VS, Costa Rica, Mexico, Indonesië en Thailand.

In Spanje zijn er drie resorts en in Frankrijk één resort, alle Europese resorts zijn van Marriott. Bij het Marriott Playa Andaluza in Spanje krijg je op geselecteerde data in juli, augustus en september bijvoorbeeld 20% korting op het flexibele tarief. Dit tarief is nog tot een week voor aankomst te annuleren. De uiterlijke verblijfsdatum is 3 oktober 2021. Bij het boeken via telefoon kun je promo code ‘M11’ noemen. Als je via deze link online boekt is de automatisch ingevuld. De promotie is alleen geldig voor Marriott Bonvoy leden. Ben je nog geen lid? Dan kun je hier gratis lid worden.

Verblijf in het Marriott Playa Andaluza met 20% korting in augustus 2021 (Bron: www.marriott.com)

Marriott heeft een vergelijkbare promotie voor de resorts in Noord- en Zuid-Amerika.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *