Mariott Bonvoy 2022 promotie: dubbele statusnachten & bonuspunten2 min leestijd

The Ritz-Carlton heropent hotel Grand Cayman nog deze maand na een grondige renovatie (Bron: Marriott)

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

De internationale hotelketen Marriott komt met een nieuwe promotie waarbij je dubbele statusnachten en 1.000 punten per verblijf kunt verzamelen. Om gebruik te maken van deze promotie is het noodzakelijk om je te registeren. Je kunt dit via deze pagina doen.

Bonuspunten en 2x statusnachten

Tijdens de promotieperiode ontvang je 1.000 bonuspunten per overnachting. Alle wereldwijde hotels doen mee en er is geen minimum aantal overnachtingen noodzakelijk. Bij sommige promoties is dit wel het geval, bijvoorbeeld een minimum aantal overnachtingen van twee.

Naast deze 1.000 bonuspunten ontvang je ook het reguliere aantal van tien punten per US dollar voor de meeste hotels. Bij Element, Residence Inn en TownePlace Suites is dit echter minder. Je krijgt daar namelijk vijf punten per US dollar. Daarbovenop krijg je nog bonus punten afhankelijk van je status;

  • 10% bonus punten voor Silver Elite,
  • 25% bonus punten voor Gold Elite,
  • 50% bonus punten voor Platinum Elite,
  • 75% bonus punten voor Titanium Elite & Ambassador Elite.

Naast de bonuspunten ontvang je ook voor elke nacht een statusnacht cadeau. Deze tellen mee voor een status binnen het loyaliteitsprogramma. Hierdoor is het makkelijker om je status te behouden of te behalen. De geldigheid van de niveau’s is voor het laatst nog verlengd in oktober 2021.

De promotie is geldig voor verblijven tussen 8 februari en 4 mei 2022. Het registreren voor de promotie is wel noodzakelijk voor het eerste verblijf. Helaas tellen alleen betaalde overnachtingen mee, overnachtingen geboekt met punten komen dus niet in aanmerking voor deze promotie. Registratie gaat via deze pagina.

Nieuwe hotels

Dit jaar zal de internationale hotelketen ook meerdere hotels openen, waaronder negen luxe hotels in Europa, het Midden-Oosten en Afrika. Zo komt er bijvoorbeeld een nieuw St. Regis hotel in Belgrado. Een overzicht van alle verwachte hotels kun je hier vinden op InsideFlyer. Des te meer mogelijkheden dus om gebruik te maken van deze Marriott Bonvoy promotie.

W Maldives Resort (Bron: Marriott)

Afbeeldingen ©Marriott

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *