Makkelijker zoeken naar Qatar, SriLankan en Air Tahiti Nui awards1 min leestijd

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Het loyaliteitsprogramma van American Airlines heeft drie nieuwe partners toegevoegd; Qatar Airways, SriLankan en Air Tahiti Nui. Op die manier is het makkelijker te zoeken naar een award mogelijkheid dan via bijvoorbeeld British Airways.

Makkelijker zoeken naar o.a. Qatar awards

Je kunt nu via AA.com zoeken naar deze partners: Air Tahiti Nui, Alaska Airways, British Airways, Fiji Airways, Finnair, Hawaiian Airlines, Iberia, Malaysian Airlines, Qantas Airways, Qatar Airways, Royal Jordanian en SriLankan Airlines.

Waar je bij British Airways alleen per dag kan zoeken bij partners, kun je bij American Airlines per maand zoeken. Op die manier kun je gemakkelijk zien welke dagen beschikbaarheid hebben. Die vluchten kun je bijvoorbeeld weer boeken bij British Airways of Iberia. Het is niet per se nodig om dit te boeken met AA miles.

In het onderstaande overzicht zie je dat er op een aantal dagen beschikbaarheid is tussen Doha en Amsterdam. Dit houdt echter niet in dat dit allemaal met Qatar is, sinds Jordanian deze route ook uitvoert met een overstap. Het geeft dus niet een compleet beeld, maar maakt het wel makkelijker om te zoeken. Je kunt daarbij selecteren of je op zoek bent naar economy of business/first tickets. Elke klasse heeft een eigen kleur. Groen is economy, blauw is business class en paars is first class.

Qatar Airways zet op de route richting Amsterdam de Q-suites aan in business class. Dit is een stoel waarbij je een deur hebt zodat je het tot een kleine suite kunt zien. Meer informatie daarover kun je in dit artikel vinden.

AA Qatar

Het is momenteel nog niet mogelijk om deze partners te zoeken via de mobiele applicatie. Het is alleen mogelijk via de website van deze Amerikaanse luchtvaartmaatschappij.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *