Actie: Het Le Club Hotels Benelux Tarief3 min leestijd

Le Club AccorHotels Benelux Tarief

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Le Club AccorHotels is een loyaliteitsprogramma waarbij verschillende hotels, zoals ibis, ibis Styles, Mercure en Novotel, zijn aangesloten. Ze hebben vaak kortingsacties, waarbij je korting krijgt op overnachting of ontbijt. Dit jaar hebben ze een aantrekkelijk tarief bij hotels in de Benelux, het ‘Le Club Hotels Benelux Tarief’. Hierbij spaar je extra Rewards-punten.

Le Club Hotels Benelux Tarief

Wat houdt dit nieuwe ‘Le Club Hotels Benelux’ tarief nou precies in? Zoals je dus gewend bent zijn er vaak scherpe aanbiedingen bij Le Club AccorHotels. Deze nieuwe aanbieding is het hele jaar te boeken (1-1-2018 – 31-12-2018). Ook kun je met deze tarieven het hele jaar overnachten in een van deze hotels in België, Nederland of Luxemburg. Je spaart ook nog eens vele extra Rewards-punten naast de normale punten, namelijk:

  • Bij ibis en ibis Styles 500 extra Rewards-punten
  • Bij Mercure en Novotel 1000 extra Rewards-punten

En er is nog een reden om dit ‘Le Club Hotels Benelux’ tarief te boeken. Je kunt namelijk heerlijke ontspannen en relaxed de dag starten met een lekker ontbijtje! Dit zit namelijk ook bij de prijs inbegrepen.

Naast deze ‘Le Club Hotels Benelux Tarief’ zijn er natuurlijk ook nog andere tarieven. Helaas spaar je hier geen extra punten. Ook zit hier niet altijd ontbijt bij inbegrepen. Maak dus zelf een afweging. Misschien vind je de extra punten samen met het ontbijt interessant, dan is het een leuke aanbieding. Mocht je niets om de punten geven dan zou ik misschien wel voor een ander tarief kiezen.

Boeking

Via deze link kun je het tarief boeken. Om het tarief te boeken moet je ingelogd te zijn met je account.

Er is een ruim aanbod van hotels in Nederland, België en Luxemburg.

Locaties “Hotels Benelux LCAH tarief’
©Accorhotels

Enkele voorbeelden

Hieronder zal ik enkele voorbeelden geven van de tarieven in de Benelux. Allen op de volgende data: 27-3-2018 t/m 28-3-2018, voor 1 nacht, 2 personen.

ibis Aalst Centrum

Novotel Amsterdam Schiphol Airport
©Accorhotels
ibis Styles Brussels Centre Stephanie
©Accorhotels
Mercure Kikuoka Golf Club Hotel
©Accorhotels

Rewards-punten

Helaas zijn de Rewards-punten niet meer gekoppeld aan de Status-punten. Nadat afgelopen jaar het programma is veranderd zijn deze punten van elkaar losgekoppeld. Je kon destijds nog vrij gemakkelijk een hogere status halen. In dit artikel van Theo kun je daar meer over lezen.

Desalniettemin zijn de Rewards-punten zeker interessant om te sparen! Normaliter spaar je deze bij elke overnachting. In het overzicht hieronder zie je hoeveel punten je spaart bij welk hotel en met welke status. Dit geldt voor elke €10,- die je uitgeeft.

Renards-Punten sparen
©Accorhotels

Deze Rewards-punten kun je inzetten voor:

  • 2000 Rewards-punten zijn €40,- korting op een overnachting.
  • Dream Stays: speciale luxe verblijven samegesteld voor Le Club AccorHotels Leden.
  • Elite Experiences: boek een sportevenement, culturele uitjes of een van de vele bijzondere concert met je punten.
  • La Collection: shoppen bij Accor. Je hebt keuze uit verschillende artikelen, omdat je thuis natuurlijk net zo wilt genieten als in je hotel. Daarom keuze uit bijvoorbeeld een uit bijvoorbeeld een heerlijk Sofitel dekbed of kussen. Om thuis net zo lekker te slapen als in het hotel.  Of liever toch iets anders? Dan is er nog keuze uit bijvoorbeeld een mooie wekker, een lekker luchtje en nog veel meer!

Kortom, een mooie extra boost voor je Rewards-punten! Wat ga jij met de extra Rewards-punten doen? Een voordelig nachtje boeken of toch liever een van de leuke artikelen uit ‘La Collection’ aanschaffen?

Reacties

  1. Richard zegt

    Ik ga voor de gratis nachten. Ik zet ze meestal in tijdens vakanties. Niet altijd qua ligging ideaal maar op doorreis een nachtje scheelt toch altijd weer. Afhankelijk van de locatie soms wel prima centrale ligging en dan is het natuurlijk top als je niks voor je verblijf hoeft te betalen. Recentelijk Sofitel Wenen geboekt voor 2 nachten. Te betalen 1,20 euro. Dat maakt een weekendje weg toch een stuk betaalbaarder.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *