IHG Punten Sale met 75% bonus

ihg punten sale

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

IHG lanceert een nieuwe promotie waarbij je extra bonus punten kan kopen. Tijdens voorgaande promoties liep de bonus soms op tot 100 procent. Ditmaal krijg je een bonus die oploopt tot maximaal 75 procent.

ihg punten sale

De promo loopt tot en met 28 februari en punten aankopen kan je doen via deze link (klik). Je dient natuurlijk lid te zijn van het IHG loyalty programma. Indien je nog geen lid bent, dan kan je hier (klik) registreren. Het is algemeen bekend dat je relatief makkelijk punten kan verdienen bij deze keten. Denk daarbij aan de Accelerate promo die verschillende malen per jaar wordt georganiseerd. De opdrachten die je als nieuw lid krijgt voorgeschoteld zijn gemakkelijk te behalen. Op die manier kan je snel extra bonus punten verdienen voor weinig geld.

Hoe zit het met de bonus punten?

Wel nadat je bent ingelogd op de site dan krijg je onderstaand menu te zien waar je op kan klikken.

ihg punten sale

Als je het menu openvouwt, dan is meteen te zien dat je pas een bonus krijgt vanaf het moment dat je meer dan 4000 punten aanschaft.

ihg punten sale
Hoeveel punten wens je aan te kopen?

Is deze promo echt aantrekkelijk? Nou niet echt. Waarom niet? Wel normaal gesproken zijn 10.000 IHG punten zo’n $ 70 waard. Hierboven kun je zien dat je 7500 punten krijgt voor $ 67.50, een miniem verschil. Ik zou slechts bonus punten via deze promo aankopen indien je bijvoorbeeld punten tekort komt om een reward nacht te boeken.

Als je de Dollars omrekent naar Euro dan zit je aan een bedrag van ongeveer 55 Euro. Voor dat geld boek je al een overnachting bij IHG. Je moet dan geen superluxe verwachten, maar ik ga voor dat geld liever ergens overnachten dan er punten mee te kopen. Je verdient met je overnachting namelijk ook weer punten die ja later kunt inzetten om er ergens een nacht mee te boeken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *