Krijg tot wel 35% korting op verblijven bij IHG1 min leestijd

IHG One

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

IHG heeft op dit moment een promotie lopen waarbij je tot wel 35% korting kunt krijgen op verblijven t/m 31 december 2023. Het gaat hierbij alleen om verblijven binnen Europa. Eerder deze maand kondigde IHG ook al een promotie aan waarbij je tot wel 9.000 bonuspunten kunt verdienen.

35% korting bij IHG

Om van de korting te kunnen profiteren dien je wel voor 16 januari 2023 te boeken. De minimale korting ligt op 10% terwijl dit maximaal 25% is. Bovendien krijg je als IHG-lid nog eens 10% extra korting. Indien je nog geen account hebt bij IHG One Rewards, kun je je via deze link aanmelden. Dit tarief is echter niet te restitueren en je dient minimaal vijf dagen van tevoren te boeken om de korting te krijgen. De promotie is geldig in hotels van InterContinental, Regent, Kimpton, Crowne Plaza, Hotel Indigo, voco, Holiday Inn, Holiday Inn Express, Staybridge Suites hotels en resorts.

Bijgemaakte kosten in het hotel zoals van de minibar en het restaurant komen niet in aanmerking voor deze korting. Bovendien geldt de korting niet voor groepen. Tenslotte geldt er een maximaal aantal kamers per hotel om van deze korting gebruik te kunnen maken. Ook kan de korting op bepaalde datums niet verrekend worden. Houd er ook rekening mee dat je je verblijf dient te boeken via de IHG Rewards boekingskanalen, zoals de website of de app. Boekingen via externe kanalen zoals Booking.com, Momondo of Expedia komen dus niet in aanmerking. Meer informatie over deze promotie kun je vinden op de website van IHG.

IHG, korting, promotie
Krijg tijdelijk tot wel 35% korting op verblijven bij IHG. (Foto: InsideFlyer)

Uitgelichte afbeelding: IHG

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *