Krijg tot wel 30% korting op je verblijf bij IHG1 min leestijd

InterContinental Sofia (Bron: IHG)InterContinental Sofia (Bron: IHG)

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

IHG heeft op dit moment een actie lopen waarbij je tot wel 30% korting kunt krijgen op hotelverblijven binnen Europa. De actie loopt nog tot en met 27 september 2021.

30% korting bij IHG

Als je dus voor 28 september een hotelverblijf boekt binnen Europa kun je tot wel 30% korting krijgen. Dit geldt voor verblijven tot 31 mei 2022. Niet alle hotels nemen deel aan deze actie. Om de korting te krijgen dien je minimaal een nacht vooraf te betalen. Ook dien je je verblijf minimaal 3 dagen van te voren te boeken. Deze is volledig terugbetaalbaar als je minimaal 7 dagen voor je verblijf annuleert. Je kunt dus flexibel zijn en nu je verblijf boeken en later weer annuleren als je een betere deal hebt gevonden.

IHG, Actie, Korting

IHG Rewards leden profiteren daarnaast nog eens van 5% extra korting. Heb je nog geen IHG Rewards account, meldt je dan hier aan. Houd er ook rekening mee dat je je verblijf dient te boeken via de IHG Rewards boekingskanalen, zoals de website of de app. Boekingen via externe kanalen zoals Booking.com of Expedia komen dus niet in aanmerking. De korting geldt verder alleen op je verblijf. De korting geldt niet voor eventuele extra’s zoals eten en drinken en de minibar. Verder is het niet mogelijk om deze actie te combineren met andere acties of promoties.

IHG Opent grootste Holiday Inn Express in Amsterdam
Krijg tijdelijk tot wel 30% korting op je verblijf bij IHG (bron: IHG)

Beeldmateriaal: IHG

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *