Stap in een A380 met deze Emirates virtual reality ervaring1 min leestijd

Welke Fifth Freedom Flights heeft Emirates?

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Ben je benieuwd hoe het voelt om business of first class te vliegen met Emirates op de Airbus A380? Dat is mogelijk met de virtual reality ervaring die Emirates aanbiedt.

Emirates virtual reality ervaring

De maatschappij uit Dubai biedt sinds kort deze ervaring ook aan in de Oculus store, naast de website en app. De meeste luchtvaartmaatschappijen houden het bij een aantal foto’s en eventueel ook videos om hun beste reisklasse te laten zien. Emirates gaat echter een stapje verder met een virtual reality ervaring. De maatschappij begon in 2018 al met de introductie van virtual reality. Emirates laat weten blij te zijn nu deze ervaring ook aan te kunnen bieden via de Oculus VR app.

Zeker in deze moeilijke tijden waarin mensen nauwelijks of niet reizen is zo’n virtual reality ervaring interessant. Daarnaast onderscheidt Emirates zich van andere maatschappijen waardoor reizigers de producten beter kunnen leren kennen. Met de Oculus VR app kun je virtueel wandelen door economy, business en first class. Je kunt o.a. de stoelen bekijken, de lounge en de douche in first class. Deze kun je zelfs virtueel aanzetten! Ook is het mogelijk om een kijkje te nemen in de cockpit. Deze ervaring kun je ook meemaken op de website van Emirates. Naast de VR ervaring op de A380 is dit ook mogelijk op de Boeing 777.

Toekomstige ontwikkelingen

In de toekomst wil Emirates met de VR app ook bestemmingen laten zien. Tijdens of na deze virtual reality ervaring zouden reizigers direct hun vlucht kunnen boeken.

Beeldmateriaal: Emirates

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *