Krijg tijdelijk dubbele tier miles bij Aegean Miles&Bonus1 min leestijd

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Aegean heeft op dit moment een promotie lopen waarbij je als Miles+Bonus lid dubbele tier miles kunt verdienen op vluchten met Aegean en Olympic Air. Tier miles zijn de miles voor het behalen van elite status.

Verdien dubbele tier miles

Om dubbele tier miles te krijgen moet je voor 6 oktober 2021 een vlucht boeken met Aegean of Olympic Air. Dit mag zowel een enkele reis als een retourvlucht zijn en geldt op zowel binnenlandse als internationale vluchten. Wanner je vlucht plaatsvindt speelt hierbij geen rol, zolang je maar voor 6 oktober boekt. Miles+Bonus leden hebben als het goed is een email ontvangen met meer details over de promotie. De dubbele tier miles worden normaliter 15 dagen na het maken van de vlucht bijgeschreven.

Aegean
Verdien tijdelijk dubbele tier miles bij Aegean op geboekte vluchten voor 6 oktober 2021.

Miles+Bonus is een interessant programma om snel Star Alliance Gold status te behalen. Het programma biedt daarnaast een aantal interessante mogelijkheden om miles te besteden. Eerder deze week maakte de Griekse maatschappij ook al nieuws bekend over de lagere vereisten om elite status te behalen binnen het programma. De vereisten blijven 25% lager dan normaal. Daarnaast verlengt de maatschappij de geldigheid van elite status met 12 maanden voor sommige leden.

Beeldmateriaal: Aegean

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *