Krijg tijdelijk 30% korting op awards bij SAS EuroBonus2 min leestijd

SAS, Airbus, A321

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Scandinavian Airlines System (SAS) viert deze dit jaar hun dertigste verjaardag en geeft daarom tijdelijk 30% korting op awards. Vorig week kwam Aegean Miles+Bonus ook al met een promotie voor 30% korting op awards.

30% korting op awards bij SAS

De korting op awards geldt voor vluchten in de periode van 1 november 2022 t/m 31 maart 2023. Je dient je award echter wel voor of op maandag 17 oktober te boeken. SAS geeft daarnaast aan dat er een beperkt aantal stoelen is, wees er dus snel bij! De korting geldt alleen op vluchten van SAS en daardoor ben je al snel aangewezen op vluchten binnen Europa. Voor een award vanuit Amsterdam naar Scandinavië betaal je normaliter 50.000 EuroBonus punten. Tijdens deze promotie heb je voor deze vlucht dus 35.000 nodig. De korting geldt op zowel one way als retourtickets. Als je een retourticket koopt, dienen alle vluchten binnen bovengenoemde reisperiode plaats te vinden.

SAS Business class cabine (Bron: SAS)
Krijg tijdelijk 30% korting op awards bij SAS (Bron: SAS)

Naast het benodigde aantal punten betaal je uiteraard ook belastingen en toeslagen op deze tickets. Hier krijg je geen korting op en kunnen ook niet met punten betaald worden. Na het boeken van je vlucht kun je die helaas niet meer annuleren of wijzigen. Tenslotte kun je deze promotie niet combineren met eventuele andere promoties. Net als bij alle promoties van SAS zijn er ook bij deze promotie de algemene voorwaarden van toepassing.

Chapter 11 procedure

Eerder dit jaar werd er nog behoorlijk veel gestaakt bij SAS. De maatschappij is hier nog steeds van aan het herstellen en vroeg in juli dit jaar de zogeheten Chapter 11 procedure aan. De Scandinavische maatschappij wil hiermee een reorganisatie doorvoeren om er financieel weer bovenop te komen. SAS kampte de afgelopen jaren namelijk al met hoge schulden. SAS liet afgelopen zomer in de email weten dat het volgen van de Chapter-11 procedure geen impact zal hebben op de reizigers. Ook het Eurobonus programma blijft vooralsnog zoals het nu is. Leden kunnen punten blijven verdienen en besteden. Ook kunnen zij blijven genieten van de voordelen in het programma. Ook laat de maatschappij weten dat er vooralsnog geen wijzigingen zijn in het vluchtschema. Wel kunnen er stakingen voorkomen.

Uitgelichte afbeelding: SAS

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *