Krijg tijdelijk 25% korting op Marriott Escapes1 min leestijd

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Marriott heeft op dit moment een leuke promotie lopen waarbij je 25% korting krijgt op Marriott Escapes. Deze promotie loopt nog t/m maandag 31 januari 2022. Je kunt nog t/m aanstaande zondag boeken.

25% korting op Marriott Escapes

T/m maandag 31 januari 2022 kun je 25% korting krijgen op Marriott Escapes in bepaalde landen in Europa, het Midden-Oosten en Afrika. Dit is voor verblijven tot 31 januari 2021. Marriott Escapes zijn verblijven van 3 nachten rond het weekend. In de meeste landen is dit van donderdag tot zondag. In het Midden-Oosten en Noord-Afrika is dit van woensdag tot zaterdag. bepaalde hotels bieden deze Escape deals ook op andere dagen in de week aan. Aanvankelijk waren deze deals alleen te boeken in Noord- en Zuid-Amerika. Nu kun je deze verblijven ook boeken in de rest van de wereld, enkele (ei)landen in de Grote Oceaan uitgezonderd.

The Ritz-Carlton heropent hotel Grand Cayman nog deze maand na een grondige renovatie (Bron: Marriott)
Krijg nog t/m zondag 25% korting op de Marriott Escapes. (Bron: Marriott)

Een aantal brands nemen echter geen deel aan deze actie. Dit zijn: EDITION, The Ritz-Carlton, St. Regis, Bulgari, Marriott Vacation Club en Design Hotels. In veel hotels is er beperkte beschikbaarheid, wees er dus snel bij! Om de 25% korting te krijgen dien je een speciaal tarief te boeken met promotiecode QRI. Houd er ook rekening mee dat de 25% korting alleen geldt voor Marriott Bonvoy leden. Voor niet-leden krijgen is deze korting beperkt tot 20%. Indien je nog geen lid bent van Marriott Bonvoy, kun je hier een account aanmaken. Escape deals zijn gratis te annuleren, doe dit wel uiterlijk een dag voor je verblijf. Tenslotte kun je deze actie niet combineren met andere lopende acties en/of promoties.

Beeldmateriaal: Marriott

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *