Krijg tijdelijk 20% korting op awards bij IHG One Rewards2 min leestijd

IHG One

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

IHG One Rewards heeft tijdelijk een promotie lopen waarbij je 20% korting kunt krijgen op awards. Je dient je verblijf wel te boeken op of voor 20 januari 2023. Vorig jaar vernieuwde IHG nog het hele programma waardoor er een aantal interessante voordelen voor eliteleden bijkwamen.

20% korting op IHG awards

De promotie geldt op verblijven t/m 11 maart. Je dient je verblijf echter wel te boeken op of voor aanstaande vrijdag 20 januari. Wees er dus snel bij! De promotie is mogelijk alleen voor eliteleden. Dus dit kan een interessante deal zijn als je op dit moment elitestatus hebt bij IHG en de komende maanden je punten wilt verzilveren. Zeker als je weet dat de awards van HG momenteel dynamisch zijn. Je profiteert dus in ieder geval altijd van korting tijdens deze promotie. Zo boek je het Intercontinental London Park Lane nu tijdelijk voor maar 56.000 punten per nacht. Normaliter is dit namelijk 70.000 punten per nacht. Hieronder vind je nog een aantal hotels in Londen.

IHG

IHG heeft geen directe link naar deze promotie. Leden die in aanmerking komen hebben wel een email gekregen. Verder kun je op de website van IHG bij het zoeken naar awards checken of je ook de korting hebt gekregen.

IHG
Krijg tijdelijk 15% korting op awards bij IHG. (Foto: InsideFlyer – Christian)

Verder kun je ook gebruikmaken van deze korting bij de zogeheten points+cash awards. Uiteraard krijg je dan alleen korting op de punten. Dat kan een aantrekkelijke optie zijn mocht je net niet genoeg punten hebben.

Conclusie

Dit is een mooie aangelegenheid om je IHG punten in te zetten, zeker als je toch al van plan was om deze in te zetten op een verblijf van de komende maanden. 15% korting is altijd mooi meegenomen. Echter had IHG in het verleden ook vergelijkbare promoties met zelfs 20% korting.

Uitgelichte afbeelding: IHG

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *