Krijg €75 korting op tickets met KLM of Air France vanuit België2 min leestijd

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Als je nu een ticket boekt bij Air France met vertrek vanuit België of Luxemburg, dan krijg je nu 75 euro korting op je ticket. Je kunt ook een KLM of Delta vlucht boeken met korting. De Eurostar trein naar Amsterdam Airport Schiphol komt ook in aanmerking.

Nu €75,- korting op Air France & KLM vluchten

Als je nu een Air France ticket koopt met vertrek vanaf een Belgische luchthaven of treinstation dan kun je gebruik maken van de korting. Dit kun je doen via de Belgische website van Air France. De korting is alleen geldig als je vertrekt vanaf:

  • Brussel (luchthaven)
  • Luxemburg (luchthaven)
  • Brussel-Midi/Zuid (treinstation)
  • Antwerpen-Centraal (treinstation)

De kortingscode is geldig voor alle Air France, KLM, KLM Cityhopper, Luxair en Delta Air Lines vluchten, alsmede voor de Eurostar (voorheen Thalys) of TGV-INOUI naar Parijs Charles-de Gaulle of Amsterdam Airport Schiphol. Tegenwoordig krijg je een e-ticket voor het treinsegment tussen Antwerpen-Centraal en Amsterdam Airport Schiphol.

Om gebruik te maken van de korting kun je de kortingscode 90YEARSAFB gebruiken tijdens het boeken van je ticket. Deze code kun je invoeren bij ‘enter a voucher or discount code‘ in het boekingsproces op de website van Air France.

KLM introduceert nieuwe World Business Class-stoelen in de B777-300/200 Air France korting

Voor vluchten tot maart 2024

De reis moet plaatsvinden tussen 2 november 2023 en 31 maart 2024. Om in aanmerking te komen voor de korting moet het ticket voor toeslagen en belastingen minimaal €220,- bedragen.

Je kunt met de kortingscode dus een reis boeken in Economy Class, Premium Economy (inclusief de nieuwe Premium Comfort cabine), World Business Class of La Premiere. Zo kun je dus ook met 75 euro korting reizen in de nieuwste cabines van KLM.

KLM, Air France en Delta Air Lines vliegen in Belgie naar Brussels Airport. Vanaf Brussel Midi/Zuid kun je met de TGV-INOUI trein naar Parijs Charles de Gaulle reizen. Vanaf dit treinstation en Antwerpen Centraal kun je ook met Eurostar naar Amsterdam Airport Schiphol reizen. Vanaf daar kun je overstappen op een aansluitende vlucht.

Alle voorwaarden van de promotie kun je vinden op de website van Air France.

Handleiding Club Eurostar loyaliteitsprogramma

Afbeeldingen ©AirFrance/KLM/Eurostar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *