Krijg €60 korting op tickets met KLM of Air France vanuit België1 min leestijd

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

KLM heeft momenteel een promotie waarbij je 60 euro korting krijg op je vliegticket met een vertrek vanuit Belgie. Je kunt ook een Air France of Delta Air Lines vlucht boeken met korting. De Eurostar trein vanuit Brussels of Antwerpen komt ook in aanmerking voor de 60 euro korting.

Nu €60,- korting op Air France & KLM vluchten

Als je nu een KLM ticket koopt met vertrek vanaf een Belgische luchthaven of treinstation dan kun je gebruik maken van de korting. Een ticket met vertrek vanuit Luxemburg komt ook in aanmerking. De korting is geldig voor boekingen tot 25 december 2023.

Om gebruik te maken van de korting kun je de kortingscode MERRYXMASB gebruiken. Deze code kun je invoeren bij ‘enter a voucher or discount code‘ in het boekingsproces op de website van KLM.

De kortingscode is geldig voor alle tickets met vluchten met Air France, KLM, KLM Cityhopper, Luxair of Delta Air Lines. Je kunt ook een ticket met korting boeken dat een treinsegment met TGV-INOUI (naar Parijs CDG) of Eurostar (naar Amsterdam Airport Schiphol).

KLM introduceert nieuwe World Business Class-stoelen in de B777-300/200 Air France korting

Voor reizen tot 30 juni 2024

Om in aanmerking te komen voor de korting moet de laatste vlucht uiterlijk op 30 juni 2024 zijn. Het ticket moet voor toeslagen en belastingen minimaal 170 euro kosten.

Je kunt met de kortingscode een reis boeken in Economy Class, Premium Economy (inclusief de nieuwe Premium Comfort cabine), World Business Class of La Premiere. De kortingscode kan maximaal 200 keer gebruikt worden. Alle voorwaarden kun je vinden op de website van KLM.

Handleiding Club Eurostar loyaliteitsprogramma

Afbeeldingen ©AirFrance/KLM/Eurostar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *