Krijg Driedubbele BA Avios Bij OneWorld2 min leestijd

British Airways A380 Avios

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

British Airways heeft een promotie waarbij je driedubbele (3x) Avios krijgt. Je kunt hiervoor vliegen met British Airways, American, Iberia en Finnair. De promotie loopt tot en met 11 december 2016 en is geldig voor vluchten van Europa naar de VS.

Driedubbele Avios Promotie

Er zijn geen voorwaarden voor je fare bucket van je ticket om gebruik te maken van deze promotie, alle betaalde tickets doen mee. De voorwaarden voor deze promotie zijn dat:

  • Je moet vliegen en boeken tussen 6 september en 11 december 2016
  • De bonus Avios binnen 24 uur toegevoegd worden aan het account
  • Deze promotie maximaal voor 4 retourvluchten geldig is
  • Registreren verplicht is en kan hier

BA Avios

Normaliter krijg je tussen de 25% en 300% Avios. Met deze promotie krijg je dit aantal 3x, dus voor een Economy ticket in de O klasse krijg je 75% miles. Voor first class met een ticket in de F klasse krijg je met deze promotie zelf 900%. Met deze promotie krijg je dus tussen de 75% en 900%. Naast dit percentage krijg je nog je eventuele elite status bonus als je deze status hebt binnen het programma van British Airways.

Normaliter hebben British Airways, Finnair en American Airlines een promotie in het najaar waarbij je een vastgesteld aantal punten krijgt. In economy class kreeg je met de ‘oude’ promotie 2.000 punten, in Full Fare economy 7.000 punten en in first en business class 25.000 punten per retour. Met deze nieuwe promotie kun je veel meer punten verzamelen dan met de oude variant. In mijn opzicht is dit dan ook een veel betere promotie dan de oude.

Voorbeeld 3x Avios Promotie

Met een retour van Amsterdam naar London naar New York JFK vlieg je 7.340 miles. Met een first class ticket in F krijg je nu dus 66.060 Avios en met een economy ticket in O 5.505 Avios. Vlieg je van Amsterdam naar London naar Los Angeles naar Hawaii, dan vlieg je 16.440 miles. Met een first class ticket in F krijg je dan een mooie 147.960 Avios en in economy G 12.330 miles. Hierboven op krijg je nog je eventuele elite status bonus waardoor het mooi kan oplopen.

Wil je weten hoe je deze Avios het beste kunt besteden? Lees dan dit artikel van Theo eens op InsideFlyer!

Alle voorwaarden en de registratiepagina voor deze nieuwe promotie kun je hier vinden.

Ga jij gebruik maken van deze promotie? Laat het hieronder of op ons forum weten!

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *