Gratis upgrade naar First Class bij British Airways

British Airways First

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

British Airways haalt weer een klassieke promotie uit de kast. Boek je voor 2 december een retour in Club World (Business Class) dan kom je in aanmerking voor een gratis upgrade naar First Class op één van de vluchten! Dit is geldig voor reizen tot 23 december. De catch is wel dat je Club World ticket (semi-)flexibel moet zijn; C, D, R of J klasse. Een actietarief boeken zit er dus neit in. Je moet deze vluchten boeken via het lokale callcenter en naar de actie en beschikbaarheid vragen. De upgrade kan niet op bestaande boekingen worden uitgevoerd!

Overigens kan je ook van de promo gebruik maken als je een BA codeshare boekt bij American Airlines, Openskies, Finnair of Iberia op routes naar de VS.

British Airways First
First op de 787 Dreamliner

Voorwaarden

Afgezien van de data en fare klasse restricties geldt dat de upgrade op basis van beschikbaarheid is; A is de bucket waar er een stoel vrij moet zijn. Je hebt de keuze om voor de heen- of terugweg de upgrade te kiezen. Deze promotie is niet geldig op de vlucht tussen Gatwick en Bermuda, en vanzelfsprekend niet op routes zonder First zoals LCY-JFK.

Volgens de voorwaarden lijkt het erop dat je ook de miles corresponderend met de First boekingsklasse (A) krijgt!

Alle condities lees je hier (klik).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *