Krijg 50% korting op Avios awards bij Iberia Plus2 min leestijd

Airbus A350 van Iberia (Bron: Iberia)

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Iberia heeft op dit moment een promotie lopen waarbij je 50% korting kunt krijgen op awards in economy en premium economy van en naar Spanje. Je dient je award wel op of voor maandag 23 mei 2022 te boeken.

50% korting op Iberia awards

De promotie geldt op alle awards van en naar Spanje met een reisdatum tussen 1 september en 23 december 2022. Je dient wel voor maandag 23 mei 2022 te boeken. De promotie geldt alleen op awards in economy en premium economy. Business class awards zijn dus uitgesloten bij deze promotie.

Iberia economy
Krijg tijdelijk 50% korting op Iberia awards in economy en premium economy (bron: Iberia)

Op de website van Iberia is te lezen dat deze promotie alleen is gericht op inwoners van Spanje. Vrijwel alle Iberia leden wereldwijd hebben echter toegang tot deze promotie. Je moet er wel voor zorgen dat je je begin- en eindpunt in Spanje hebt. Als ik in mijn Iberia account zoek naar vluchten van Madrid naar New York krijg ik de volgende resultaten te zien.

Iberia awards economy promotie

De promotie geldt op alle vluchten van Iberia, Iberia Express en Air Nostrum. Het maakt hierbij niet uit of je een enkele reis of retourvlucht boekt. Vluchten van LEVEL en Vueling zijn uitgesloten bij deze promotie. Naast de mogelijkheid om je vluchten te boeken via de Iberia website kun je dit ook via het Iberia call center regelen. Je ontvangt dan alsnog de korting. Meer informatie over deze promotie kun je vinden op de website van Iberia.

Goede deal?

Iberia had in het verleden verschillende promoties lopen waarbij je 50% korting kon krijgen op awards. Dat is natuurlijk altijd een goede deal. Helaas zijn business class awards dit keer uitgesloten tijdens deze promotie wat erg jammer is. Dit is wel weer een mooie kans om je (laatste) Iberia Avios op een waardevolle manier te besteden. Je kunt daarnaast ook Avios vanuit je British Airways account overzetten naar Iberia.

Uitgelichte afbeelding: Iberia

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *