Krijg 30% korting met de Singapore Sponteneous Escapes2 min leestijd

Premium Economy in de A350-900ULR (Bron: Singapore Airlines)

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Singapore Airlines heeft deze week de Spontaneous Escapes voor deze maand aangekondigd. Met deze deals krijg je een flinke korting op je award. De Spontaneous Escapes zijn te vergelijken met de Flying Blue Promo Rewards.

Singapore Airlines Spontaneous Escapes

Singapore Airlines begon aanvankelijk met de Spontaneous Escapes omdat bepaalde vluchten niet vol geboekt waren. Om toch de award space optimaal te benutten gaf de maatschappij daarom een korting op awards. In het verleden kon dit zelfs oplopen tot meer dan 50%. Een nadeel van de Spontaneous Escapes is echter dat deze helaas niet te annuleren of te wijzigen zijn.

Singapore Airlines Spontaneous Escapes

Dit keer kun je tot 30% korting krijgen. De Spontaneous Escapes voor deze maand gelden op vluchten van 1 juni t/m 30 juni 2022 en zijn te boeken t/m 31 mei 2022. Tussen Singapore en New York kun je bijvoorbeeld vliegen voor 51.100 miles in premium economy enkele reis. Voor business class awards is er dit keer niets beschikbaar voor Europa. Wel zijn er enkele interessante intra-Asië awards te vinden. Zo vlieg je vanuit Singapore voor 15.100 miles naar o.a. Bangkok en Manilla. Verder is de enige korting naar Europa te vinden op de route van Singapore naar Frankfurt. Zo vlieg je tussen beide steden voor 26.600 miles enkele reis in economy. De volledige lijst van alle awards vind je hier.

Singapore Airlines Sponeneous Escapes Singapore Airlines Sponeneous Escapes Singapore Airlines Sponeneous Escapes

Zoals je in bovenstaande afbeelding kunt zien is het aanbod vanuit Europa dit keer niet heel groot. Je zou daarom kunnen bedenken om je miles voor nu te bewaren en te wachten tot de volgende Spontaneous Espcaes uitkomen. Singapore Airlines vluchten kun je trouwens eigenlijk alleen maar met KrisFlyer miles boeken aangezien de maatschappij zeer beperkte award space vrijmaakt voor partner maatschappijen. Soms hangt het echter wel van een bepaald vluchtnummer af of je de korting wel of niet krijgt.

Singapore Airlines A350 Business Class Review
Singapore Airlines Business Class op de Airbus A350. (foto: svenblogt.de)

KrisFlyer miles verdienen

Je kunt KrisFlyer miles verdienen door o.a. een vlucht te maken met Singapore Airlines of een van de partner maatschappijen. Heb je net te weinig punten voor je award ticket? Je kunt met de reguliere American Expressjouw Membership Rewards laten overboeken naar Krisflyer. Dit neemt wel een aantal dagen in beslag, dus mocht je hier gebruik van willen maken dan moet je dit tijdig doen. Je kunt deze miles overboeken in een 5=4 ratio, waarbij je dus 5 Membership Rewards kunt overzetten naar 4 Krisflyer punten.

Uitgelichte afbeelding: Singapore Airlines

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *