Flying Blue Promo Rewards Maart 20221 min leestijd

Flying Blue Promo Rewards Juni 2021

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Het is weer de eerste week van de maand en dat betekent dat de Flying Blue promo rewards weer online zijn gekomen op de website van Flying Blue. De Promo Rewards exclusief online te boeken en je kunt er tot 50% miles mee besparen. Aan het begin van iedere maand worden de nieuwe Promo Rewards aangeboden, die elke keer voor andere bestemmingen zijn en een beperkte beschikbaarheid hebben.

Deze awards zijn er dit keer alleen voor economy. Je kunt deze ronde reizen t/m 31 augustus 2022. De Flying Blue Promo Rewards van deze maand zijn te boeken van 1 tot en met 31 maart 2022.

Flying Blue Promo Rewards maart 2022

Jammer genoeg zitten er dit keer geen business class deals bij. Er zijn zelfs geen bestemmingen met 50% korting deze keer. Er zijn dit keer slechts 8 bestemmingen binnen Europa.

Flying Blue Promo Rewards Maart 2022

Flying Blue Promo Rewards Maart 2022

Daarnaast zijn er ook nog 8 intercontinentale bestemmingen. Je moet er wel rekening mee houden dat je nog een (flink) bedrag aan toeslagen moet betalen bovenop het aantal miles. Hierdoor kan het soms voordeliger zijn om een regulier ticket te boeken dan een award ticket. Je vindt de Promo Rewards op de website van Flying Blue.

Voorwaarden en annulering

Net als voor KLM of Air France vliegtickets betaald met geld, golden er ook op de Promo Rewards van Flying Blue tot 1 maart gunstige boekingsvoorwaarden. Voor normale tickets geldt op dit moment dat je die kosteloos voor onbepaalde tijd kunt wijzigen. Meer hierover lees je in dit artikel.

Promo Rewards kon je tot 1 maart ook gratis wijzigen. Hier is echter sinds kort een einde aan gekomen. Als je een Promo Reward geboekt hebt na 1 maart en deze wilt wijzigen kost dit € 50,-. Meer hierover lees je in dit artikel.

Bron: Flying Blue

Reacties

  1. Dennis zegt

    Zolang je voor 80% van de wereld nog een pcr test nodig hebt zou het normaal zijn dat je kosteloos mag wijzigen. Ze weten dat je de miles alleen bij hun kunt gebruiken, nog maar weer een reden om nooit miles te kopen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *