Krijg 30% korting met de Singapore Airlines Spontaneous Espaces2 min leestijd

Singapore Airlines new Economy Class

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Singapore Airlines komt na twee jaar eindelijk weer met de Spontaneous Escapes. Met deze deals krijg je een flinke korting op je award. De Spontaneous Escapes zijn te vergelijken met de Flying Blue Promo Rewards.

Singapore Airlines Spontaneous Escapes

Singapore Airlines begon aanvankelijk met de Spontaneous Escapes omdat bepaalde vluchten niet vol geboekt waren. Om toch de award space optimaal te benutten gaf de maatschappij daarom een korting op awards. In het verleden kon dit zelfs oplopen tot meer dan 50%. Een nadeel van de Spontaneous Escapes is echter dat deze helaas niet te annuleren of te wijzigen zijn.

Singapore Airlines Spontaneous Escapes

Dit keer kun je tot 30% korting krijgen. De Spontaneous Escapes voor deze maand gelden op vluchten van 1 april t/m 31 mei 2022 en zijn te boeken t/m 31 maart 2022. Tussen Frankfurt en New York kun je bijvoorbeeld vliegen voor slechts 15.570 miles in economy enkele reis. Voor business class is dit 32.900 miles en voor first class 64.400. Ook geldt er dit keer een korting tussen Amsterdam en Singapore. Zo vlieg je tussen beide steden voor 26.600 miles enkele reis in economy. De volledige lijst van alle awards vind je hier.

Singapore Airlines Spontaneous Escapes

Zoals je in bovenstaande afbeelding kunt zien is het aanbod vanuit Europa dit keer groot. Dit is dus een mooi moment om je KrisFlyer miles op een waardevolle manier te besteden. Singapore Airlines vluchten kun je daarnaast eigenlijk alleen maar met KrisFlyer miles boeken aangezien de maatschappij zeer beperkte award space vrijmaakt voor partner maatschappijen. Soms hangt het echter wel van een bepaald vluchtnummer af of je de korting wel of niet krijgt.

Singapore Airlines A350 Business Class Review
Singapore Airlines Business Class op de Airbus A350. (foto: svenblogt.de)

KrisFlyer miles verdienen

Je kunt KrisFlyer miles verdienen door o.a. een vlucht te maken met Singapore Airlines of een van de partner maatschappijen. Heb je net te weinig punten voor je award ticket? Je kunt met de reguliere American Express jouw Membership Rewards laten overboeken naar Krisflyer. Dit neemt wel een aantal dagen in beslag, dus mocht je hier gebruik van willen maken dan moet je dit tijdig doen. Je kunt deze miles overboeken in een 5=4 ratio, waarbij je dus 5 Membership Rewards kunt overzetten naar 4 Krisflyer punten.

Uitgelichte afbeelding: Singapore Airlines

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *