Krijg 25% korting en dubbele punten bij Accor ALL2 min leestijd

Sofitel Budapest Chain Bridge (Foto: AccorHotels)

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Accor ALL heeft deze week een nieuwe promotie aangekondigd waarbij je 25% korting kunt krijgen op verblijven van twee nachten of langer in een aantal hotels. Bovendien verdien je dubbele punten als je via de app boekt. Het gaat hier om hotels in Afrika, het Midden-Oosten en Turkije. Een aantal weken geleden kondigde Accor ALL ook al een promotie aan waarbij je 4x punten kunt verdienen bij nieuwe hotels.

25% korting en dubbele punten bij Accor ALL

De korting geldt op verblijven van 17 oktober 2022 tot en met 19 april 2023. Hiertoe worden de volgende landen gerekend: Algerije, Bahrein, Benin, Botswana, Kameroen, Democratische Republic Congo, Egypte, Equatoriaal Guinea, Ghana, India, Ivoorkust, Jordanië, Kenia, Koeweit, Libanon, Madagaskar, Mauritanië, Marokko, Namibië, Nigeria, Oman, Pakistan, Qatar, Rwanda, Sint Helena, Saudi Arabië, Senegal, Seychellen, Zuid Afrika, Sri Lanka, Tanzania, Tunesië, Turkije, de Verenigde Arabische Emiraten, en Zambia.

Om de 25% korting te krijgen dien je daarnaast lid te zijn van het loyaliteitsprogramma Accor ALL. Indien je hier nog geen lid van bent kun je via deze link gratis een account aanmaken. In tegenstelling tot wat we normaliter gewend zijn van Accor hoef je het verblijf deze keer niet op of voor een bepaalde datum te boeken. Om de dubbele punten te krijgen dient ook het ALL Holiday Offer -rate beschikbaar zijn in de app.

Accor
Krijg tijdelijk 25% korting en dubbele punten bij een aantal hotels van Accor ALL (bron: InsideFlyer – MdTurck)

Zorg er ook voor dat je reserveert via de Accor boekingskanalen zoals de website of app. Op een reservering via booking.com, Momondo of Expedia krijg je dus geen korting. Na het maken van de reservering is deze volledig niet-terugbetaalbaar. Je dient dan ook het volledige bedrag direct te betalen. Meer informatie over deze actie kun je lezen op de website van Accor.

All Accor

All Accor is het loyaliteitsprogramma van Accor. De Franse hotelgroep biedt een breed scala aan hotelmerken, waaronder Ibis, Mercure en Novotel. Maar ook het luxere MGallery, Sofitel en Raffles. Als lid van All Accor kun je zowel Status als Rewards Points verdienen. Statuspunten helpen je om een hogere status te behalen. Met de Rewards punten kun je gratis overnachtingen boeken. 2.000 punten vertegenwoordigen € 40 korting. Meer over het programma lees je hier.

Uitgelichte afbeelding: Accor

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *