Krijg 20% korting op verblijven bij Accor in Europa2 min leestijd

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Accor ALL heeft op dit moment een promotie lopen waarbij je 20% korting kunt krijgen op verblijven van minimaal twee nachten in Europa in de periode van 29 oktober t/m 11 december 2022. Gisteren kwam Accor samen met Flying Blue ook al met een promotie waarbij je een 15% transfer bonus kunt verdienen.

20% korting bij Accor in Europa

Je kunt dus tijdelijk 20% korting krijgen op je verblijf. Je verblijf dient dan wel te bestaan uit minimaal twee nachten. Als je lid bent van Accor ALL krijg je ook nog eens de standaard 10% korting voor leden. Dit kan dus oplopen tot een korting van in totaal 30%. Mocht je nog geen lid zijn van Accor ALL, dan kun je via deze link een account aanmaken. Je hebt nog t/m 22 september om je verblijf te boeken. Wees er dus snel bij om van de korting te kunnen profiteren! Het is belangrijk om te weten dat je alleen de korting krijgt als je via de Accor ALL brekingskanalen boekt zoals de website of app. Een reservering die gemaakt is via Booking.com of Expedia komt bijvoorbeeld niet een aanmerking voor de korting. Verder is er geen online betaling nodig. Je boeking dient echter wel gegarandeerd te zijn met een creditcard.

Accor ALL
Krijg tijdelijk 20% korting op je reservering bij Accor ALL. (Foto: Accor ALL)

De promotie geldt in vrijwel alle landen van Europa en enkele landen buiten Europa. De promotie geldt op verblijven in de volgende landen: Albanië, Algerije, Andorra, Armenië, Oostenrijk, Azerbeidzjan, België, Bosnië en Herzegovina, Bulgarije, Kroatië, Tsjechië, Denemarken, Estland, Frankrijk, Georgië, Duitsland, Griekenland, Hongarije, Ierland, Israël, Italië, Kazachstan, Letland, Litouwen, Luxemburg, Malta, Moldavië, Monaco, Marokko, Polen, Portugal, Macedonië, Roemenië, Rusland, Servië, Slowakije, Spanje, Zwitserland, Nederland, Tunesië, Oekraïne, Verenigd Koninkrijk en Oezbekistan. Meer informatie over deze promotie kun je vinden op de website van Accor ALL.

Uitgelichte afbeelding: InsideFlyer – Marco

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *