20% korting op HORIZN STUDIOS koffers – [Exclusief]2 min leestijd

20% korting op HORIZN STUDIOS koffers – [Exclusief]

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Er is enorm veel keuze in tassen en koffers om mee op reis te nemen. De ene is erg basic of fragile, de ander wellicht van te veel gadgets voorzien of juist te zwaar. Zelf vinden we het erg belangrijk dat een tas of koffer voldoende ruimte heeft, enkele handige opbergmogelijkheden, niet snel beschadigd raakt en licht is. Speciaal voor lezers van InsideFlyer heeft Horizn Studios nu een exclusieve aanbieding bij aanschaf van handbagage- of ruimbagagekoffers. Je krijgt maar liefst 20% korting met kortingscode HORIZNxIF20. Bekijk hier de “smart luggage” collectie.

Horizn Studios

Eerder schreven we al een review over de Horizn Studios Cabin Trolley M. Een erg prettige koffer die je kunt gebruiken om mee te nemen als handbagage. Erg innovatief aan de koffer is ook de powerbank die je gemakkelijk in een daarvoor ontworpen vakje in de koffer kunt meenemen tijdens je reis. Onderweg heb je nooit meer last van een lege batterij voor tablet of telefoon. Én je hoeft geen losse externe batterijen meer mee te nemen. De batterij voldoet tevens aan de laatste voorwaarden van airlines. Ook zijn er nog andere voordelen aan deze koffer:

  • Een relatief lichte koffer,
  • Stevige wieltjes, zijn niet stroef en rolt gemakkelijk,
  • De koffer wordt geleverd met een opberghoes,
  • Twee compartimenten waarvan een af te sluiten met een rits en de ander met een riem,
  • Extra ruimte voor laptop van max. 15 inch aan voorkant koffer (afhankelijk van soort koffer),
  • Te sluiten met een TSA slot,
  • Aantrekkelijk design, verkrijgbaar in zeven verschillende kleuren.

20% korting op HORIZN STUDIOS koffers – [Exclusief]
Horizn Studios Cabin Model M
De prijs van de koffer ligt misschien wat aan de hoge kant, maar daarvoor krijg je ook een koffer van hoogwaardige kwaliteit. En met deze exclusieve deal krijg je nu 20% korting op de aanschafprijs.

Hoge korting bij aanschaf van een Horizn Studios koffer

De zomer zit er nu op, maar wellicht heb je toch nog wat reizen in het verschiet. Een nieuwe reisbuddy is dan altijd welkom. Het betreft hier de:

Bovenstaande koffers zijn aan te schaffen via bijgevoegde link, vul bij de bestelling de volgende promocode in: HORIZNxIF20. De korting zal hierna automatisch verrekend worden. De promocode is alleen te gebruiken via bovenstaande links en geldig vanaf vandaag (3 september) tot 10 september 2018.

Normaal zijn de handbagage koffers tussen de €269,- en €329,-. Met een korting van 20% kosten de koffers nu €215,- of €263,- De ruimbagage koffer is van €359,- nu met korting maar €287,-.

20% korting op HORIZN STUDIOS koffers – [Exclusief]
Horizn Studios Cabin Model H
InsideFlyer is op geen enkele manier verantwoordelijk voor de aanschaf van producten bij derden. Ga verstandig om met je aanschaf en let altijd goed op de voorwaarden, opzeggingstermijn en andere belangrijke details. We delen nooit persoonlijke informatie of data met andere partijen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *