[ Exclusief ] 22% korting op alle Horizn Studios koffers + kans op Kõenji laptophoes

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Na onze review en contest met de Model M Cabin Trolley, hebben we nu een nieuwe actie van Horizn Studios voor onze InsideFlyer lezers. Een week lang bieden we een exclusieve korting van 22% op alle koffers (hand- en ruimbagage). Daarnaast maak je zodra je gebruikt maakt van deze promotie ook automatisch kans op een zwarte 13″ Kõenji laptophoes t.w.v. €59,-.

Via de website van Horizn Studios kun je je product kiezen en vul je vervolgens de code HORIZNxIF22 in om de 22% korting te ontvangen en meteen kans te maken op de laptophoes.

Details

De actie loopt van 15 t/m 21 februari 2018 en is exclusief voor InsideFlyer lezers. Je mag de code 1 keer per persoon gebruiken. Deze code is enkel te gebruiken op koffers die nog niet afgeprijsd zijn (de laatste keer dat we keken waren ze dat allemaal niet!).

Naast 30 jaar garantie mag je hem binnen 100 dagen weer terug sturen mocht je nieuwe travel companion je niet bevallen. Verder is verzending en retourneren binnen de EU gratis.

Horizn Studios Smart Luggage

 

Voor wie Horizn Studios niet kent: het is een Berlijns bedrijf wat zich richt op de ontwikkeling van zogeheten “smart luggage”. Al hun koffers voorzien je van stroom en zijn goedgekeurd bij alle vliegmaatschappijen (ook naar de VS). Je klikt de batterij er gemakkelijk uit en zo heb je altijd energy-on-the-go. Naast Duitse innovatie en design levert het je verder 360 graden wieltjes uit Japan op en handgemaakt leer uit Italië.

 

Maak kans op een 13″ Kõenji laptophoes t.w.v. €59,-

Wanneer je gebruikt maakt van de HORIZNxIF22 code maak je automatisch kans op deze Kõenji laptophoes:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *