Korting als student bij Ibis #justforstudents

Korting als student bij Ibis #JustForStudents

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Er zijn regelmatig kortingsacties bij het Franse hotelmerk Accor Hotels. Deze keer is er een actie speciaal gericht op de millennials die de vakantie graag met vrienden wil doorbrengen, maar niet heel veel te spenderen hebben. De actie is geldig bij een selecte keten van Accor Hotels, namelijk de Ibis-familie. De Ibis-familie introduceert de #JustForStudents actie.

Ben jij student, dan krijg je 30% korting!

Steeds meer partijen investeren in de millennials. Zo ontstond eerder de nieuwe dochtermaatschappij JOON, van Air France. Ibis start nu ook met een actie voor deze doelgroep, namelijk #JustForStudents. Deze actie is speciaal gericht op studenten die wel graag reizen met vrienden, maar een krap budget hebben. De Ibis-familie is de eerste hotelketen die deze aanbieding speciaal voor studenten introduceert. Uit onderzoek bleek dat de prijs van een kamer voor 78% van de millennials een belemmering vormt. Uit hetzelfde onderzoek bleek dat 62% aangaf dat een mooie korting hen zou aanmoedigen om een hotelkamer juist wel te boeken. Daarom krijgen studenten, op vertoon van hun studentenkaart, 30% korting op de hotelovernachting.

Samenwerking met ISIC

De Ibis-familie is de samenwerking ook aangegaan met ISIC, de International Student Identity Card. Dit is de meest erkende internationale studentenkaart waarmee je korting kunt krijgen bij veel winkels, hostels etc. Deze studentenkaart kost je jaarlijks €12,-. Op vertoon van die kaart, of de studentenkaart van de instelling waar je studeert, krijg je 30% korting bij een van de Ibishotels.

Belangrijk is dat je op de volgende punten let:

  • Slaap je niet alleen in de kamer? De overige kamergenoten moeten ook een studentenpas bij zich hebben!
  • Heeft niet iedereen een studentenkaart, dan betaal je ter plaatste alsnog de dagprijs.
  • In Frankrijk kun je alleen bij Ibis budget verblijven met deze actie.
  • Je kunt boeken via deze website. Boeken doe je vanaf heden (12 juni 2018) tot aan 2 september 2018.
  • Reizen doe je in de periode van 30 juni 2018 tot en met 3 september 2018.

De Ibis-familie heeft ook een flimpje laten maken, waarom je eigenlijk beter in een hotel kunt verblijven, dan in een alternatief verblijf. Dat kun je hier zien:

Ook op het intstagram account van Ibis (@ibisfamily) komen ze met een verhaallijn van een vriendengroep die in een huurhuis verblijft. Ook hier proberen ze te promoten dat men beter in een hotel verblijft dan in huurhuis. Zo zou je dan namelijk moeten afwassen, stofzuigen etc.

Een korting van 30% klinkt hoe dan ook interessant! Ben je dus student, dan kun je via deze link een verblijf boeken waarbij je 30% korting krijgt bij een van de 600 hotels in een van de 44 landen wereldwijd.

Beeldmateriaal: Ibis Hotels & ISIC

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *