Hampton by Hilton Antwerpen Centraal Station Geopend

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Hampton by Hilton heeft een nieuw hotel geopend bij het Centraal Station van Antwerpen. Het Hampton by Hilton Antwerp Central Station biedt 145 moderne kamers waarvan 29 familiekamers. Het congrescentrum Flanders Meeting & Convention Centre, de Elisabethzaal en de Meir liggen ook vlakbij. Alle gasten profiteren van gratis wifi én ontbijt. Daarnaast is er een business centre en fitnesscentrum dat 24 uur per dag geopend is. Ook kunnen gasten dag en nacht terecht voor een drankje of snack in de pantry in de lobby.

De general manager van het hotel over de opening:

Antwerpen is een levendige en historische stad en de thuisbasis van Europa’s op één na grootste haven. We zijn verheugd om Hampton van Hilton te mogen verwelkomen in de op één na grootste stad van België, waar goede keuken en mode deel uitmaken van het DNA van de stad. Zakelijke en toeristische bezoekers zullen al het nodige hebben om een gelukkig en onvergetelijk verblijf te garanderen tijdens het verkennen van Antwerpen, haar bruisende sfeer en geschiedenis!

Artist impression

Hilton Honors elite leden kunnen bij Hampton hotels kiezen tussen 250 bonus punten of een snack en drankje. Omdat er vaak geen verschillende kamercategorieën zijn, hoort een upgrade niet bij de officiële voordelen.

Het Hampton is het tweede Hilton hotel in Antwerpen, naast het Hilton Antwerp Old Town. Het is het eerste hotel in België waar gasten gebruik kunnen maken van digital key en zo met hun telefoon de kamerdeur kunnen openen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *