Koop tijdelijk Marriott Bonvoy punten met een bonus2 min leestijd

St. Regis Bora Bora Resort

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Je kunt nu tot 8 september 2023 Marriott Bonvoy punten kopen met een bonus. Bonvoy is het loyaliteitsprogramma van de internationale hotelketen Marriott. Wereldwijd kun je vele hotels vinden zoals Design Hotels, Moxy en Residence Inn.

Koop Marriott Bonvoy en ontvang een bonus

De reguliere prijs voor een Marriott Bonvoy punt is 1,25 US dollar cent. De bonus die je ontvangt is afhankelijk van je account en kan per persoon verschillen. Zo kun je bijvoorbeeld een bonus krijgen van maximaal 40%:

  • 30% bonus als je 2.000 tot 9.000 punten koopt
  • 35% bonus als je 10.000 t0t 39.000 punten koopt
  • 40% bonus als je 40.000 tot 100.000 punten koopt

Om punten te kunnen kopen in het loyaliteitsprogramma moet je minimaal 30 dagen lid zijn en je moet een activiteit hebben in je account. Dat kan bijvoorbeeld een overnachting bij een hotel zijn, maar ook het overschrijven van punten uit een ander loyaliteitsprogramma (zoals American Express Membership Rewards). Zonder een activiteit in je account kun je pas punten kopen als je 90 dagen lid bent.

Marriott Bonvoy 40% bonus

Via deze link kun je de Marriott punten kopen waarbij je nu een bonus ontvangt. Het maximaal aantal punten dat je tijdens deze promotie kunt kopen is 100.000 punten. Als je dus het maximale aantal koopt van 100.000 punten met een promotie van 40%, dan krijg je er nu 40.000 extra. Deze transactie kost je dan ongeveer €1.150 ($1.250). De aangekochte punten staan vaak binnen 24 uur in je account na het afronden van de betaling. Het kan echter maximaal zeven dagen duren voordat het is bijgeschreven. Alle voorwaarden van deze promotie kun je vinden op de website van Marriott.

De punten in het loyaliteitsprogramma kun je bijvoorbeeld gebruiken om een gratis overnachting te boeken. Als je een elite status hebt binnen het loyaliteitsprogramma dan ontvang je ook de vijfde nacht gratis. Daarnaast kun je de punten ook overschrijven naar een groot aantal loyaliteitsprogramma’s zoals Flying Blue of British Airways. Meer informatie over het Bonvoy loyaliteitsprogramma kun je in dit artikel op InsideFlyer vinden.

Marriott Bonvoy

Afbeeldingen ©Marriott

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *