Koop nu tijdelijk World of Hyatt punten met 25% bonus2 min leestijd

Hyatt

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Het is nu bij World of Hyatt mogelijk om punten te kopen met 25% bonus. Maar er is meer. Als je bijvoorbeeld een overnachting boekt bij een nieuw hotel, dan krijg je ook nog eens 500 extra bonus punten na je verblijf.

World of Hyatt punten kopen met 25% bonus

De huidige promotie van Hyatt loopt tot en met 11 augustus 2023. Tijdens deze promotieperiode kun je maximaal 110.000 punten kopen. Je ontvangt er dan 27.500 extra als bonus. Voor deze 137.500 punten betaal je dan ongeveer 2.415 euro (2.640 USD). Je moet minimaal 7.000 punten kopen in een transactie om in aanmerking te komen voor de 25% bonuspunten.

De punten in het World of Hyatt loyaliteitsprogramma kun je bijvoorbeeld besteden aan een gratis overnachting bij een van de vele hotels. In Nederland kun je bijvoorbeeld verblijven bij het Andaz Amsterdam Prinsengracht, Hyatt Regency Amsterdam en Hyatt Place Amsterdam Airport.

Als je de punten tijdens deze promotie wil kopen kun je deze stappen volgen:

  1. Ga naar deze pagina op de website van Hyatt,
  2. Kies het aantal punten dat je wilt kopen,
  3. Vul je World of Hyatt nummer, naam en e-mailadres in,
  4. Kies nogmaals hoeveel punten je wil kopen, vul je betalingsgegevens in en ga akkoord met de (actie)voorwaarden,
  5. De punten staan vaak binnen 24 uur in je account.

hyatt dubbele punten

Veranderingen

In maart 2023 heeft het loyaliteitsprogramma ook een aantal veranderingen doorgevoerd in het aantal punten dat je nodig hebt voor een award overnachting. In totaal zijn er 214 hotels waar je sindsdien meer punten voor moet betalen dan eerder dit jaar. Het Park Hyatt Zürich is bijvoorbeeld een categorie gestegen, waardoor je nu 25% meer punten moet betalen dan eerder dit jaar.

In Nederland is het Hyatt Place Amsterdam Airport hotel ook sinds maart in punten gestegen. Eerder was je tot 5.000 punten kwijt voor een overnachting, maar dat kost nu maximaal 8.000 punten per nacht. Er zijn wereldwijd ook 158 hotels in categorie gedaald.

Afbeeldingen ©Hyatt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *